MEDIA

Survivor All Star: Ο Ατζούν έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Η προειδοποίησή του στους παίκτες

Survivor All Star: Ο Ατζούν έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Η προειδοποίηση του στους παίκτες
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Γιώργος Λιανός.
Glomex

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στον Αγιο Δομίνικο και η συνάντησή του με παίκτες και μέλη της παραγωγής αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Σε γνώριμα εδάφη αναμένεται να βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συναντήσει τους παίκτες και αλλά και μέλη της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ίδιος έχει δώσει εντολή να μην φύγουν η Ασημίνα, η Δαλάκα και ο Αναγνωστόπουλος πριν τους δει και τους μιλήσει. Ο Ατζούν θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί τη συνέχιση του καθεστώτος αναρχίας στην παραλία, αφού μονίμως προκαλούν εντάσεις και επεισόδια στις σχέσεις τους με μέλη της παραγωγής, τα οποία είναι αδύνατον να καταφέρουν να αντιδράσουν και να επιβάλλουν τους κανονισμούς.

Σημειώνεται πως η πρόσφατη αποχή από γύρισμα στο Συμβούλιο του Νησιού δεν ήταν η πρώτη, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλες «απεργίες» με διάφορα αιτήματα από την ομάδα των Μαχητών σε αυτόν τον πρώτο μήνα διάρκειας του Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Υπό διάλυση οι «Μαχητές» του Survivor: «Πλακώθηκαν» Καραγκούνιας, Γκότσης και Μπόγδανος

Survivor All Star: Τι συμβαίνει με την πιο sexy παίκτρια που πέρασε ποτέ;

Τηλεθέαση: Survivor All Star και Γη της Ελιάς έκλεψαν την πρωτιά του Σασμού