MEDIA

Γιώργος Λιάγκας σε Λάκη Λαζόπουλο: «Με στενοχώρησες, δεν το περίμενα αυτό από εσένα»

Γιώργος Λιάγκας σε Λάκη Λαζόπουλο: «Με στενοχώρησες, δεν το περίμενα αυτό από εσένα»
Ο Λάκης Λαζόπουλος.
Glomex

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Γιώργο Λιάγκα.

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις δηλώσεις του κωμικού ηθοποιού. Συγκεκριμένα ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του, ήταν καταπέλτης για τις πρωινές εκπομπές που σύμφωνα με τον ίδιο έχουν μετατραπεί σε δικαστήρια και κρατητήρια.

Την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου, λέγοντας: «Κάποια στιγμή ν' αποφασίσουμε τελικά, επειδή όλοι αυτοί οι κύριοι που βγαίνουν και λένε τσιτάτα -και δεν μιλάω για τον Λαζόπουλο αλλά γενικότερα- ν' αποφασίσουν ποια είναι η χειρότερη ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποτε είχαμε τα μεσημεριανάδικα, μετά είχαμε τα απογευματινιάδικα και τώρα τα πρωινάδικα. Ας αποφασίσουν τέλος πάντων…

Σε αυτές τις εκπομπές δουλεύουν δημοσιογράφοι. Να καταλάβει ο κόσμος ότι η τηλεόραση που κάνουμε εμείς είναι φθηνή τηλεόραση και θρέφει οικογένειες. Η τηλεόραση που κάνουν οι ηθοποιοί ή το ριάλιτι είναι ακριβή. Οποιαδήποτε ζωντανή εκπομπή στοιχίζει 10 με 15 χιλιάδες ευρώ η ώρα σε ένα κανάλι. Ένα σίριαλ στοιχίζει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ, ένα ριάλιτι 150 με 200 χιλιάδες ευρώ η ώρα. Όλα πρέπει να υπάρχουν προφανώς. Γιατί όμως ξαφνικά πυροβολούμε τις ζωντανές εκπομπές που ζούνε οικογένειες; Τι να κάνουμε; Μία τηλεόραση με εν δυνάμει celebrities από τα γυμναστήρια; Αυτή την τηλεόραση ονειρευόμαστε μόνο; Να μην υπάρχει η τηλεόραση των επαγγελματιών δημοσιογράφων και παρουσιαστών; Δεν καταλαβαίνω» είπε εκνευρισμένος», ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Εγώ στενοχωριέμαι, που ο Λάκης τα γράφει και δεν τα λέει από μόνος του. Παλιά ο Λάκης είχε ελεύθερο λόγο. Διάβαζε autocue παλιά; Δεν φαινόταν, ήταν καλός. Τώρα που διαβάζει το χαρτί φαίνεται περισσότερο και δεν μ’ αρέσει. Και η σάτιρα βία κρύβει, απλώς έχει τον μανδύα της σάτιρας. Τώρα θα πεις ότι και η δημοσιογραφία κρύβει βία επειδή τα θέματα αφορούν στη βία; Πιθανόν. Να το καταργήσουμε;» πρόσθεσε.

Λιάγκας: «Δεν μπορεί να γίνονται δίπλα μας τέρατα και εμείς να ασχολούμαστε με το Survivor»

«Να γίνονται βιασμοί και θάνατοι και να μην αναφέρονται από καμία εκπομπή ή να θέλουμε μονίμως την αποβλάκωση του lifestyle; Είμαι ο άνθρωπος που έχω υπηρετήσει το lifestyle κι ακόμα το υπηρετώ, όμως άλλαξε η τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή εδώ η εκπομπή, αυτή η ομάδα έχει πάει στην επόμενη γενιά τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι η εκπομπή που κάνει αυτό που λέμε infotainment. Δεν μπορεί να γίνονται δίπλα μας τέρατα και εμείς να ασχολούμαστε με το Survivor. Θα ασχοληθούμε όσο του αναλογεί. Πέντε λεπτά; Παίζουν οι άλλοι δύο ώρες και κάνουν νούμερα; Καλά κάνουν. Δεν με αφορά. Δεν θα μπω στο παιχνιδάκι αυτό του κυνηγιού του ευτελούς, του τίποτα και του ανύπαρκτου.

Προτιμώ να βγάζω λίγο θυμό για θέματα που συμβαίνουν δίπλα μας από το ν' ασχολούμαι με το ευτελές και το τίποτα που την επόμενη ημέρα θα διεκδικήσει αυτό το τίποτα, το ευτελές τη δικιά μου θέση. Όχι τη δικιά μου, του οποιουδήποτε επαγγελματία που θρέφει την οικογένειά του με τη δουλειά αυτή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λαζόπουλος: «Ο καθένας που δεν έχει γνώση θέλει να πει την άποψή του»

Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», ο οποίος δήλωσε: «Βλέπω ότι τα πρωινά πολλές φορές το παρατραβάνε. Πολλές ώρες, πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να προβληθούν διά μέσω αυτού και κάποιοι που τους βλέπεις και κάθονται για να μπορούν να μιλήσουν. Συνέχεια δημιουργούνται θέματα. Κι αν θες και την επόμενη ημέρα να πουλήσεις το ίδιο θέμα, πρέπει κάτι να βρεις. Και στην προσπάθεια να βρεις, μπορεί να βρεις λάθος στοιχεία ή να σου δώσουν λάθος στοιχεία. Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει η κάθε εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία. Ο καθένας που δεν έχει καμία γνώση, και θέλει να πει την άποψή του, εμένα δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το διαδίκτυο έχει και λεκάνες να θέλει να κάνει ο καθένας τον εμετό του».

Λιάγκας: «Από σένα που είσαι ευφυέστατος και πολυτάλαντος δεν το περίμενα»

Νέα απάντηση στα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Mega Καλημέρα» έδωσε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1. «Άλλο αυτό που είπε ότι "βάλτε κελιά στις εκπομπές" κι άλλο αυτό που λέει ότι "στην προσπάθεια να δώσουν τα πρωινά πληροφορία, μπορούν να δώσουν και πληροφορία που δεν είναι απολύτως ακριβής". Επίσης, θα σου πω και κάτι, ας μην κάνουμε τους αγίους στην τηλεόραση, όλοι έχουμε έναν μπούσουλα. Τα νούμερα. Αν ο κόσμος ήθελε να του παίζω τρεις ώρες Survivor, για μένα είναι πιο εύκολο από το να καθόμαστε μέχρι τη 1 το βράδυ να ψάχνουμε θέματα και καλεσμένους. Εύκολη τηλεόραση είναι αυτή, έχω ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο και δικαιώνει ο κόσμος την επιλογή αυτής της ομάδας. Δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές στην ίδια ζώνη είναι ίδιες» είπε, αρχικά, ο ίδιος και πρόσθεσε: «Από σένα που είσαι ευφυέστατος, πολυτάλαντος και πολυπράγμων δεν το περίμενα. Και δεν το περίμενα, ειλικρινά σου μιλώ. Και σε εκτιμώ αφάνταστα. Με στενοχώρησες χθες. Το λέω με αγάπη. Τώρα το έθεσες σε μία σωστή βάση. Τώρα έχει τα δίκια του».

Λαζόπουλος: «Η κριτική μου στις πρωινές εκπομπές δεν είναι καθόλου αυστηρή»

«Ξέρετε πολύ καλά τι βλέπει ο κόσμος και τι δεν βλέπει. Γιατί βλέπει το ένα και γιατί δεν βλέπει το άλλο. Είδαμε τις κάμερες να πηγαίνουν στο σπίτι της 12χρονης και όχι στον κατηγορούμενο. Πώς γίνεται όλες οι πρωινές εκπομπές να σκέφτηκαν το ίδιο ακριβώς πράγμα; Ούτε μία κάτι διαφορετικό;» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.


Σχετικές ειδήσεις

Κούγιας για Λαζόπουλο: Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: Μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου

Μιμή Ντενίση: Η απάντηση της στις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου