Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Μιμή Ντενίση: Η απάντηση της στις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

Newsbomb

Η Μιμή Ντενίση ερωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, με την ηθοποιό να μη θέλει να δώσει σχετική απάντηση.

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μιμή Ντενίση, σε όλα όσα είπε για την ίδια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μιμή Ντενίση είπε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε προτείνει την ταινία της «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στα Όσκαρ.

Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Το να έχει ένας φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης».

«Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είχε συμπληρώσει.

Η απάντηση της Μιμής Ντενίση

Σήμερα, δύο μέρες μετά, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να ρωτήσει τη Μιμή Ντενίση τι έχει να απαντήσει σε αυτές τις δηλώσεις.

«Δεν θα το σχολιάσω», είπε αρχικά μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και υπογράμμισε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί.

«Θέλω να προχωράω μπροστά με ωραία πράγματα, με ωραίες ιδέες. Τώρα το να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος, τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα», ξεκαθάρισε η Μιμή Ντενίση.

Σχετικές ειδήσεις

Μιμή Ντενίση: «Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλή στην πολιτική»

Ντενίση σε Τσιμιτσέλη: Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι σαν και εσένα

Οργή των Τούρκων για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Μιμή Ντενίση: «Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν»