MEDIA

Survivor All Star: Kαζάνι που «βράζει» η παραλία των Μπλε - Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας

Survivor All Star: Kαζάνι που «βράζει» η παραλία των Μπλε - Έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας

Survivor All Star: O Τάκης Καραγκούνιας τα «βάζει» με τους συμπαίκτες του για τις δουλειές στην καλύβα

Οι εντάσεις στην παραλία των Μαχητών μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου δε λένε να κοπάσουν.Ποιος κάνει δουλειές και ποιοι κάθονται; Πώς θα λειτουργήσει η αποχώρησή του για την ομάδα;

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει απόψε στις 21.00 με τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας και καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες όχι μόνο για να μην κινδυνέψουν να χάσουν ένα ακόμα παίκτη αλλά και για το φαγητό που συνοδεύει τη νίκη.

Θα τα καταφέρουν η το νικηφόρο σερί των Κόκκινων θα συνεχιστεί; Ένας αγώνας με ανατροπές, ένταση και πάθος θα οδηγήσει μια ομάδα στην κάλπη. Στο συμβούλιο το fair play είναι και πάλι θέμα κουβέντας ενώ οι επιλογές των παιχτών για το ποιον θα ματσάρουν δημιουργούν κλίμα... πολεμικό. Τι θα βγάλει η κάλπη;

Δείτε το τρέιλερ:

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (5/2)

Το σερί των Διασήμων όπως αναφέρουν τα spoiler δεν θα σπάσει ούτε σήμερα καθώς το έπαθλο της ασυλίας θα πάει ξανά στην κόκκινη καλύβα. Έτσι οι μπλε πρέπει να αποφασίσουν για άλλη μια φορά ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός θα είναι ο πρώτος υποψήφιος

Τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές θα τις λάβει ο Κρις Σταμούλης κι έτσι θα είναι και για αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις

Έτσι θα «πλασάρουν» την επιστροφή Δαλάκα-Ασημίνας στο Survivor

Survivor All Star - Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ξέρω πολλά»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία