MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Νέα εβδομάδα στο Survivor All Star, νέοι αγώνες ασυλίας. Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν και πάλι στον στίβο μάχης με στόχο να μην βρεθεί κάποια ομάδα στον «τάκο» και αναγκαστεί να χάσει παίκτη.

Από τη μία οι Διάσημοι με το 5-0 σερί από τους αγώνες αλλά με τις δύο ξαφνικές απώλειες της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου και από την άλλη οι Μαχητές, οι οποίοι έχουν χάσει σερί στα αγωνίσματα και είναι αντιμέτωποι με την πείνα.

Εκτός αυτών οι Μαχητές προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, όμως οι εντάσεις δεν βοηθάνε καθόλου. Ο Τάκης Καραγκούνιας στο αποψινό επεισόδιο θα καβγαδίσει έντονα με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπογδάνο για τις δουλειές στην καλύβα.

Έτσι οι Διάσημοι, αν και με δύο παίκτριες μείον δείχνουν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις σερί νίκες. Κερδίζουν τους Μαχητές, κάνουν το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας και κατακτούν την πρώτη ασυλία.

Οι Μπλε για ακόμα μια φορά πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και αποφασίζουν ποιος παίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.