MEDIA

Survivor All Star - Spoiler 6/2: Αυτή η ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor All Star - Spoiler 6/2: Αυτή η ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας
Ο Γιώργος Λιανός.
Glomex

Οι φήμες για την ομάδα που κερδίζει την ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star οργιάζουν κι όχι άδικα.

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας και επάθλου του Survivor All Star κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο προτεινόμενο για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Κρίς Σταμούλη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης βρίσκεται σε αυτή τη θέση πάλι και τώρα πια ανησυχεί πραγματικά για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ πολλοί παίκτες από τη μπλε ομάδα του Survivor All Star βλέπουν πως αγωνιστικά δεν έχει τίποτε να προσφέρει. Οπότε και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής. Εκτός αν η επιρροή που έχει στον κόσμο που ψηφίζει είναι τόσο μεγάλη που οι ψήφοι τους τον κρατήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι κάνουν το σερί των δύο νικών που θα στείλει τους Μαχητές σε διπλή ψηφοφορία. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου του Survivor All Star να προσέλθουν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη για αποχώρηση. Αυτό είναι μια τακτική που θα την βλέπουμε για αρκετό καιρό όταν μια ομάδα έχει δύο συνεχόμενες ήττες στην ασυλία.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης ξανά στον τάκο - Θα σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου;

Survivor: Αυτή είναι η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου

Survivor All Star: Ο Σώζων έφαγε ωμό σαλάχι - Αηδίασαν οι συμπαίκτες του