MEDIA

Survivor All Star: Γιατί έφυγαν μαζί από την καλύβα Μαριαλένα και Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star: Γιατί έφυγαν μαζί από την καλύβα Μαριαλένα και Κωνσταντίνος Βασάλος
GLOMEX

Survivor All Star: Τι πραγματικά συμβαίνει με τα νυχτοπερπατήματα της Μαριαλένας - Βασάλου

Χαμός έχει γίνει από χθες στο Survivor All Star με τα «νυχτοπερπατήματα» της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στη ζούγκλα, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις της Μελίνας. Οι δύο παίκτες έφυγαν βράδυ παίρνοντας μαζί τους τα απαραίτητα και επέστρεψαν μετά για να κοιμηθούν.

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε η Μελίνα στις κάμερες.

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» έγινε η αποκάλυψη για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η Μαριαλένα και ο Βασάλος έφυγαν μαζί δύο βράδια και έλειψαν για 9 λεπτά την πρώτη φορά και 11 λεπτά τη δεύτερη. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά ούτε για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και τη Σταυρούλα Χρυσαείδη, όπως υποστηρίζει ο Τριαντάφυλλος, καθώς χρειάζεται πάνω από δύο ώρες.

Όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ, οι δυο τους πήγαν στη ζούγκλα για τη φυσική τους ανάγκη επειδή η Μαριαλένα φοβάται να πάει μόνη της.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, αυτό που συνέβη είναι ότι οι δυο τους πήγαν στη ζούγκλα για τη φυσική τους ανάγκη, καθώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φοβάται να πάει μόνη τους.

Σημειώνεται ότι πριν 20 ημέρες η παίκτρια των Μαχητών είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς είχαν έρθει πολύ κοντά...