MEDIA

Φαίη Σκορδά: Το μέλλον στο ΣΚΑΪ και η παρουσίαση του «Voice»

Φαίη Σκορδά: Το μέλλον στο ΣΚΑΪ και η παρουσίαση του «Voice»
Instagram

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται να λάμψει στη βραδινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου

Αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, αλλά και μία από τις μεταγραφές που συζητήθηκαν ιδιαίτερα. Η Φαίη Σκορδά είναι, πλέον, ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ και τα στελέχη σκοπεύουν να την εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια θα βρεθεί στο τιμόνι των live του «Voice». Από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και για τέσσερα επεισόδια, η Φαίη θα αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού πρότζεκτ αφού ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star».

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα δούμε τη φάση των Cross Battles, με τα οποία ξεκινούν και τα lives του «The Voice of Greece» όπου το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει ποιοι διαγωνιζόμενοι είναι εκείνοι που θα περάσουν στον ημιτελικό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, έχουν βάλει τα δυνατά τους ώστε να πάρουν την πρόκριση τα μέλη των δικών τους ομάδων. Σε κάθε επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε επτά μονομαχίες με διαγωνιζόμενους από διαφορετικές ομάδες.

Η παρουσία της Φαίης αναμένεται να δώσει άλλη αίσθηση στο πρότζεκτ, ενώ να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης θα βρεθεί στην prime time.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον; Είναι δεδομένο ότι και του χρόνου θα λέει την πρώτη καλημέρα μέσα από το «Πρωινό Μας», σίγουρα όμως με αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μην βρήκε εύκολα τα πατήματά της και να μην υπήρξε η αναμενόμενη αποδοχή στους πίνακες της Nielsen, όμως χωρίς δεύτερη σκέψη είναι από τις παρουσιάστριες πρώτης γραμμής. Έτσι, την επόμενη σεζόν, θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά και να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο στην απαιτητική και άκρως ανταγωνιστική πρωινή ζώνη.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο Βαρεμένου – Καραμανλή: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά»

Απίστευτος διάλογος Σκορδά – Σκαρμούτσου για τον καπαμά: «Το άλλο το έχεις φάει φαντάζομαι»

Επικός διάλογος Σκορδά-Σκαρμούτσου με τον καπαμά που μαγείρεψε στην εκπομπή της