MEDIA

Νεσχάν Μουλαζίμ: Ξεσπάει σε κλάματα για τον σεισμό στην Τουρκία - «Το κράτος δεν υπάρχει πουθενά»

Νεσχάν Μουλαζίμ: Ξεσπάει σε κλάματα για τον σεισμό στην Τουρκία - «Το κράτος δεν υπάρχει πουθενά»
GLOMEX

Η ηθοποιός Νεσχάν Μουλαζίμ έχει φίλους και συγγενείς που βρίσκονται στη σεισμόπληκτη περιοχή της Τουρκίας - Ξεσπάει κατά του τουρκικού κράτους - «Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς είναι ένα μηδενικό»

Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και ξέσπασε κατά του τουρκικού κράτους για όσα συμβαίνουν μετά τον φονικό σεισμό.

«Συγγνώμη, αλήθεια! Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους.», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Μουλαζίμ.

«Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 600 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Αλλά όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα.», πρόσθεσε με σπασμένη φωνή.

«Δυστυχώς το τουρκικό κράτος δεν υπάρχει πουθενά! Οι ξένοι να είναι καλά! Αντί να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή, απλά ασχολούνται με τα social media και όσα λέγονται και γιατί δεν συμφωνούμε με αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς είναι ένα μηδενικό και δεν έχει καμία σημασία. Μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τότε τους βλέπουν τους ανθρώπους. Τώρα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι» είπε ξεσπώντας για τον χειρισμό της κατάστασης από το τουρκικό κράτος.