Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες που μπορεί να ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Οι παίκτες που γυμνάζονται εντατικά και... «φουντώνουν» τα σενάρια για είσοδο νέων Διασήμων και Μαχητών στο Survivor All Star!
Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες που μπορεί να ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
instagram
2'

Παίκτες μπαίνουν, παίκτες βγαίνουν στο Survivor All Star φέτος, με τον Τούρκο παραγωγό να κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι.

Αρκετοί είναι οι πρώην παίκτες που ακούγονται εδώ και καιρό ότι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, με κάποιους από αυτούς να τους βλέπουμε να προπονούνται καθημερινά και εντατικά στο γυμναστήριο των «Survivors». Εκεί πρώην Διάσημοι και Μαχητές γυμνάζονται και εξασκούνται στους στόχους.

Έτσι τα σενάρια ότι έχουν πέσει προτάσεις από τον Ατζούν πληθαίνουν, ειδικότερα μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor.

Στο γυμναστήριο του Στράτου Χουβαρδά, του προπονητή των Survivors όπως πλέον ονομάζεται, είδαμε πολλούς παίκτες από τα παλιά, να κάνουν σκληρή προετοιμασία. Κάποιοι από αυτούς πήγαν Άγιο Δομίνικο, άλλοι γύρισαν και άλλοι μάλλον ετοιμάζονται.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Στέλλα Ανδρεάδου είναι εκείνοι που έκλεισαν πρώτοι συμφωνία με τον Ατζούν.

Πλέον εντατική προπόνηση κάνουν αρκετά γνωστά ονόματα με τα σενάρια ότι θα μπουν στο παιχνίδι να πληθαίνουν. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, την Χριστίνα Κεφαλά, τη Σοφιάνα Αβραμάκη τον Σίμο Βασίλειο, την Πελαγία Καζολέα, τον Γιώργο Τάλα, τον Νίκο Γιάννη και τον Πάνο Θεοδώρου.

Άραγε απλά γυμνάζονται απλά με αέρα «Survivor» ή δέχθηκαν τηλεφώνημα από την τουρκική παραγωγή και σύντομα θα τους δούμε στους στίβους μάχης;

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις τους:

https://www.instagram.com/reel/Cne4tmVj4cA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CnXMCrCj7of/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/Cn4naAeghvb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή