MEDIA

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - «Υπάρχει μια έχθρα απέναντί μου»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας της στο Surv
Η Αφροδίτη Σκαφίδα.
Glomex

Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας της στο Survivor All Star.

Ανατροπές, εντάσεις και ίντριγκες θα απασχολήσουν το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Μάλιστα στην ομάδα των Κόκκινων ξεκίνησαν τα κλάματα καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα ξέσπασε σε κλάματα.

«Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου. Όχι από όλους αλλά από ένα συγκεκριμένο άτομο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κόρο με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βλέπουν το ποτάμι στο οποίο δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά που πήγα να κάτσω μου είπε ο Γιώργος “απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα”, δεν έδωσα σημασία αλλά με ενόχλησε, κατάλαβα ότι υπάρχει μία αρνητική ενέργεια. Μοιράζαν καρύδες και επιδεικτικά έτρωγαν μπροστά μου χωρίς να μοιράζονται τις καρύδες. Όλο αυτό με ενόχλησε. Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη.

Μελίνα Μεταξά: «Με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες»

Η Μελίνα Μεταξά μετά τον τραυματισμό της νιώθει απογοητευμένη από τους συμπαίκτες της. Η παίκτρια των Μαχητών έχει μια κήλη στον αυχένα της, γεγονός που δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται στους στίβους μάχης.

Ο τραυματισμός της όπως η ίδια είπε στάθηκε αφορμή να την ψηφίσουν οι συμπαίκτες της προς αποχώρηση.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η Μελίνα Μεταξά ακούγεται να λέει: «Άλλη μια μέρα ξημέρωσε κι η απογοήτευση μου είναι τόση, γιατί θα πρέπει να είμαι κάποιο διάστημα αρκετό εκτός των αγωνισμάτων, όπως λέει ο γιατρός».

«Με στενοχωρεί αυτό το πράγμα, να το έχουν ως "πάτημα" οι συμπαίκτες μου και να λένε ότι "δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά" και να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες και να με ψηφίζουν για αυτό», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: «Με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες»

Survivor All Star: Η Μαριαλένα θυμίζει στους συμπαίκτες της βραδύπους και το γκόλουμ

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο