MEDIA

Survivor All Star: Η αποκάλυψη – βόμβα του Κόρο και οι δύο νέοι υποψήφιοι

Survivor All Star: Οι Διάσημοι συνεχίζουν το σερί τους - Τρεις μαχητές υποψήφιοι για αποχώρηση
Η ομάδα των Μπλε
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ακόμα μία νίκη της Κόκκινης ομάδα παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανατροπές, εντάσεις και ίντριγκες είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Μάλιστα στην ομάδα των Κόκκινων ξεκίνησαν τα κλάματα καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα ξέσπασε σε κλάματα.

«Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου. Όχι από όλους αλλά από ένα συγκεκριμένο άτομο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κόρο με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο οποίο βλέπουν το ποτάμι στο οποίο δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά που πήγα να κάτσω μου είπε ο Γιώργος “απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα”, δεν έδωσα σημασία αλλά με ενόχλησε, κατάλαβα ότι υπάρχει μία αρνητική ενέργεια. Μοιράζαν καρύδες και επιδεικτικά έτρωγαν μπροστά μου χωρίς να μοιράζονται τις καρύδες. Όλο αυτό με ενόχλησε. Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη.

Μελίνα: «Με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες»

Η Μελίνα Μεταξά μετά τον τραυματισμό της νιώθει απογοητευμένη από τους συμπαίκτες της. Η παίκτρια των Μαχητών έχει μια κήλη στον αυχένα της, γεγονός που δεν της επιτρέπει να αγωνίζεται στους στίβους μάχης.

Ο τραυματισμός της όπως η ίδια είπε στάθηκε αφορμή να την ψηφίσουν οι συμπαίκτες της προς αποχώρηση.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η Μελίνα Μεταξά ακούγεται να λέει: «Άλλη μια μέρα ξημέρωσε κι η απογοήτευση μου είναι τόση, γιατί θα πρέπει να είμαι κάποιο διάστημα αρκετό εκτός των αγωνισμάτων, όπως λέει ο γιατρός».

«Με στενοχωρεί αυτό το πράγμα, να το έχουν ως "πάτημα" οι συμπαίκτες μου και να λένε ότι "δεν ξέρουμε πότε θα γίνει καλά" και να βρίσκουν δικαιολογίες και να με έχουν ως εύκολη λύση στις χαμένες ασυλίες και να με ψηφίζουν για αυτό», συμπλήρωσε.

Σαλταφερίδου: «Με προβληματίζει η φιλία Βασάλου - Καραγκούνια»

Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την Μπλε ομάδα, μέλη της οποίας δεν διστάζουν πλέον να μιλήσουν ανοιχτά για όσα την ενοχλούν τόσο στον ίδιο όσο και στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Εύη Σαλταφερίδου στο επεισόδιο της Δευτέρας, 13 Φεβρουαρίου, δεν αναφέρθηκε μόνο στα λάθη του Τάκη Καραγκούνια αλλά και σε αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η παίκτρια των Μπλε θεωρεί πως κάνοντας παρέα με τον Βασάλο, ο Τάκης δείχνει μια άλλη πλευρά του εαυτού του, η οποία δεν είναι αληθινή. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται ένας διαφορετικός άνθρωπος προς τα έξω κι έτσι καλύπτεται η τοξική του συμπεριφορά.

«Με τον Τάκη έχουμε μιλήσει, του έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για όλα αυτά που λέει και στην ομάδα μου τα έχω πει και πολλές φορές δυστυχώς, με έχει πιάσει, μου έχει μιλήσει για άλλους και μετά μπροστά τους έχει πει άλλα. Είναι μπερδεμένος ο λόγος του», ανέφερε στην κάμερα του Survivor All Star, η παίκτρια των Μαχητών.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φιλία Βασάλου - Καραγκούνια: «Αυτό που με προβληματίζει πολύ τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον Κωνσταντίνο, γιατί ξέρει ότι κάνει χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει. Ξέρει κιόλας πως δεν τον παίρνει και πολύ να του απαντήσει».

«Οπότε, ό,τι του πει ο Κωνσταντίνος, γελάει, το παίρνει χαλαρά, ενώ αν το ίδιο του το πει η Στέλλα ή η όποια Στέλλα στην ομάδα ή ο Ηλίας θα τσιτώσει, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε και να αγκαλιάζουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά και προσωπικότητα για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Δεν γίνεται ούτε να καλύπτουμε, ούτε να γελάμε. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να γίνεις αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακόμα μια νίκη για τους Κόκκινους

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η ομάδα των Διασήμων πήρε την νίκη με σκορ 10-9.

Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν με «νύχια και με δόντια» για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης ξέσπασε ένας καυγάς στους Κόκκινους καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον αγώνα το παράπονό της για τους συμπαίκτες της. Η παίκτρια νιώθει αποξενωμένη από την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατά τη διάρκεια των ματσαρισμάτων διάλεξε λάθος παίκτη καθώς αντί για τον Κόρο διάλεξε τον Μάριο. Η ομάδα του αντέδρασε άσχημα και τον μάλωσε.

Ποδαρικό στον δεύτερο αγώνα ασυλίας έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ηλίας Γκότσης. Ο παίκτης των Μπλε έφερε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του.

Ο Τάκης έφερε νίκη στην ομάδα του μετά από καιρό.

Φυσικά από τον αγώνα δεν έλειπαν οι εντάσεις αφού στο ξεκίνημα υπήρξε εκνευρισμός στον πάγκο των Κόκκινων.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρά το γεγονός ότι τα άκουσε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του επειδή διάλεξε λάθος παίκτη, πήρε την νίκη κόντρα στον Μάριο Πρίαμο.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η στάση του Ηλία Μπόγδανου που σύρθηκε με περίεργο τρόπο στο έδαφος για να δώσει οδηγίες στο συμπαίκτη του Ηλία Γκότση.

Η παίκτρια που έστειλε το ματς στο flag race ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία αναμετρήθηκε με την Αφροδίτη Σκαρφίδα και έκανε το 9-9.

Το παιχνίδι πήγε σε Flag Race και τον τελευταίο πόντο έφερε στους Κόκκινους ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ομάδα των Μπλε ηττήθηκε για ακόμα μία φορά και έτσι θα κλήθηκε να «βγάλει» δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η αποκάλυψη του Κορόμι

Τα βέλη εναντίον της Αφροδίτης Σκαφίδα εξαπέλυσε ο Γιώργος Κορόμι.

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε αρχικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι.

Oι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αφού έχασαν ξανά στο στίβο μάχης έβγαλαν δύο υποψηφίους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η ομάδα των Μπλε αποφάσισε να στείλει «στον τάκο» τη Μελίνα Μεταξά, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Κρις Σταμούλη.

Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με μία μόνο ψήφο, της Μελίνας.

Είχε προηγηθεί η αδιαθεσία της Μελίνας, η οποία αποχώρησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Με προβληματίζει η φιλία Βασάλου - Καραγκούνια»

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - «Υπάρχει μια έχθρα απέναντί μου»

Survivor All Star: Αυτοί θα πάνε στον τελικό - Χοντρό παρασκήνιο από την παραγωγή