MEDIA

Survivor All Star - Spoiler (14/02): Μεγάλη ανατροπή - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star - Spoiler (14/02): Μεγάλη ανατροπή - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας καλούνται να ψηφίσουν έναν από τους παίκτες τους 

Μπορεί μέχρι χθες το τηλεοπτικό κοινό να ήταν στο ίδιο έργο... θεατές καθώς οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία, όμως το σημερινό επεισόδιο αναμένεται ανατρεπτικό.

Χθες οι Διάσημοι σε έναν αγώνα ντέρμπι κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-9 και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι μαχητές έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο 3 παίκτες τους. Τον Κρις, την Μελίνα και των Γιώργο.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αποψινό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Μαχητές που χθες έδειξαν σημάδια βελτίωσης καταφέρνουν να πάρουν την νίκη και να στείλουν τους Κόκκινους στο συμβούλιο.

Οι Κόκκινοι ψηφίζουν και πάλι με αγωνιστικά κριτήρια και με αποτέλεσμα από την κάλπη να βγει το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα και όχι του Κώστα Παπαδόπουλου. Όπως είναι φυσικό μετά από αυτή την ανατροπή με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδρασή του...

Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US.