MEDIA

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις δύο νέες υποψηφιότητες

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις δύο νέες υποψηφιότητες
Οι ομάδα των Μπλε.
Glomex

Survivor All Star: Κόκκινοι και Μπλε σχολιάζουν την υποψηφιότητα της Μελίνας.

Μετά τον χθεσινό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor All Star οι μπλε, αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν παίκτη. Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα μπουν και πάλι στον στίβο μάχης με έπαθλο την ασυλία. Το αγώνισμα αναμένεται να έχει εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ κόκκινων και μπλε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι «θρίλερ» η ανάδειξη του νικητή.

Στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης, Κόκκινοι και Μπλε σχολίασαν την υποψηφιότητα της Μελίνας.

«Εμμονική πλέον η ψήφος της. Δεν ξέρουμε βέβαια και τι έχει συμβεί μεταξύ τους, δηλαδή αν έχει ειπωθεί κάτι. Αυτό είπα εγώ. Δεν ζούμε μαζί για να ξέρουμε», λένε οι Κόκκινοι.

Ενώ στην παραλία των Μπλε ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Πρέπει να κοιτάξει την υγεία της, εντάξει πάνω απ’ όλα. Και είναι άδικο να ψηφίζουμε κάποιον άλλο παίκτη και όχι την Μελίνα».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν φαίνεται αισιόδοξος. Ο ίδιος είπε για την Μελίνα: «Χθες είδαμε την Μελίνα να ψηφίζεται και η αλήθεια είναι πως για να γίνει καλά πρέπει να ξεφύγει από αυτές τις συνθήκες και αν κρίνω και από μένα το πόδι μου δεν θα γιατρευτεί εδώ μέσα».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες «έκπληξη» που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star Spoiler (14/2): Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία – Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star εναντίον Just the 2 of us: Το εξώδικο και οι παίκτες που στηρίζουν Κοκλώνη