MEDIA

Survivor All Star - Μπάρτζης: Ο Σάκης μου είπε «θα πας στο χωριό σου και θα σε φτύνουν όλοι»

Survivor All Star - Μπάρτζης: Ο Σάκης μου είπε «θα πας στο χωριό σου και θα σε φτύνουν όλοι»
Ο Νίκος Μπάρτζης.
Glomex

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης θυμάται ποια ήταν η στάση του Σάκη στο προηγούμενο survivor σε αντίστοιχο θέμα με αυτό της Μελίνας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star, ο Νίκος Μπάρτζης στοχοποίησε τον Σάκη Κατσούλη, αναφερόμενος σε κάτι που συνέβη στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε ότι στο περσινό Survivor, όταν εκείνος ψήφισε τη Χριστίνα Κεφαλά ενώ ήταν τραυματισμένη και φορούσε κολάρο, ο ποδοσφαιριστής του είχε πει ότι «θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν».

«Φίλε να σου πω κάτι; Τι δεν μου άρεσε καθόλου στο σημερινό συμβούλιο; Ψηφίζουν όλοι τη Μελίνα, μιλάνε όλοι και ξαφνικά πετάγεται ο Κατσούλης και λέει "πολύ σωστά ψήφισαν οι μπλε γιατί πρέπει η Μελίνα να πάει σπίτι της να αναρρώσει". Όλα αυτά καλά και εγώ συμφωνώ. Στο δικό μας παιχνίδι, όταν εγώ ψήφισα την Κεφαλά που της έλεγαν οι γιατροί βάλε το κολάρο, ο Σάκης της έλεγε "βάλτο για να μην ψηφιστείς και φύγεις". Και μου έκαναν εμένα ολόκληρο πόλεμο όταν την ψήφισα, με έδειχναν όλοι. Μου έλεγε ο Σάκης "θα φύγεις από το παιχνίδι, θα γυρίσεις στο χωρίο σου και θα σε φτύνουν, θα σου πετάνε ντομάτες"», είπε ο Μπάρτζης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις δύο νέες υποψηφιότητες

Survivor All Star Spoiler: Οι παίκτες «έκπληξη» που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star Spoiler (14/2): Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία – Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση