MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αναστάτωση φέρνει η Ελευθερίου - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Αναστάτωση φέρνει η Ελευθερίου - Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

«Κλείδωσε» η πρώτη ομάδα που χάνει στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star και οδηγείται για ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού

Κυριακή βράδυ στις 19 Φεβρουαρίου «ανάβουν» τα αίματα με την είσοδο των νέων παικτών στις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών. Η έλευση της Ελευθερίας Ελευθερίου αναστάτωσε όμως περισσότερο και ιδιαίτερα τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος πρέπει να απολογηθεί για όσα έγιναν στην «κρυφή» καλύβα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους Διάσημους. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Έτσι οι νέες ομάδες φέρνουν αλλαγές και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εάν οι Διάσημοι θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο δυνατοί ή εάν οι Μαχητές θα ενδυναμωθούν με τους τρεις νέους παίκτες και θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι αυτή την εβδομάδα.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι το ριάλιτι ξεκινάει για την ομάδα των Διασήμων ενώ οι Μαχητές επιστρέφουν πιο δυνατοί στους στίβους μάχης.

Μπλε και κόκκινοι διεκδικούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και εδώ ξεκινούν οι ανατροπές. Οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οδηγούν τους Διασήμους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.