MEDIA

Survivor All Star: Η προδομένη Ελευθερία Ελευθερίου, η ομάδα που κερδίζει ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Survivor All Star: Η προδομένη Ελευθερία Ελευθερίου, η ομάδα που κερδίζει ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Οι νέοι παίκτες αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor All Star! Ξεκινάει το δυνατό ριάλιτι και έρχονται οι ανατροπές στους στίβους μάχης. Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου θα αναστατώσει την κόκκινη καλύβα

Η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star φέρνει αναστάτωση στην καλύβα των Διασήμων και ιδιαίτερα στον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος δεν ξέρει «που να κρυφτεί» καθώς βρίσκεται ενώπιον της πρώην συντρόφου του μετά τα επίμαχα πλάνα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Δεν είναι όμως μόνο η Ελευθερίου που θα ταράξει τα νερά. Ακόμα πέντε παίκτες ενσωματώνονται σε Διάσημους και Μαχητές και αλλάζουν τις ισορροπίες των ομάδων, οι οποίες θα είναι «σαν να ξεκινούν από την αρχή».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά να ενσωματώνονται στους Διάσημους. Στην ομάδα των Μαχητών μπαίνουν ο Νικόλας Αγόρου, γνωστός και ως «Φραουλίτσας», η Τζο Μαριδάκη και ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

Ελευθερία Ελευθερίου: «Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Η Κύπρια τραγουδίστρια, που φέρεται να είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο πριν την είσοδό του στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε κοντά με την Καρολίνα Καλύβα, εμφανίστηκε μαινόμενη κατά του συμπατριώτη της. «Γενικά με την είσοδό μου δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ήρθα να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στις πρώτες τοποθετήσεις της στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, όμως, άνοιξε ευθέως τη συζήτηση στον Μάριο Πρίαμο τον οποίο κατηγόρησε για όλα όσα έγιναν με την Καρολίνα αποκαλώντας τον «Ντροπή της Κύπρου». «Γούσταρες μαζί μου, μετά ήρθες εδώ πέρα και γούσταρες με την Καρολίνα. Πραγματικά είσαι η ντροπή της Κύπρου, είσαι απαράδεκτος Μάριε!», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου φωνάζοντας.

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι το ριάλιτι ξεκινάει για την ομάδα των Διασήμων ενώ οι Μαχητές επιστρέφουν πιο δυνατοί στους στίβους μάχης.

Μπλε και κόκκινοι διεκδικούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και εδώ ξεκινούν οι ανατροπές. Οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οδηγούν τους Διασήμους στο Συμβούλιο του Νησιού όπου θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star Spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι πλέον φαίνεται να είναι πιο συχνά στη δύσκολη θέση να ψηφίζουν κάποιον δικό τους παίκτη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, μιας και οι Μαχητές αρχίζουν και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι μετά από επτά εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα αρχίσει τις ερωτήσεις του προσπαθώντας να φέρει ξανά κοντά ή να απομακρύνει την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο και να μάθει τις πρώτες αντιδράσεις από την έλευση της παίκτριας.

Στην ψηφοφορία όμως οι Διάσημοι έχουν σταθερές απόψεις και επιλογές, με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι οι εύκολοι στόχοι.

Πρώτος λοιπόν υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς καμία έκπληξη ψηφίζεται από τους Κόκκινους, ο Κώστας Παπαδόπουλος.