MEDIA

Survivor All Star - Ελευθερίου για Μάριο: «Οφείλεις εξηγήσεις στις δύο γυναίκες που άδειασες»

Survivor All Star -  Ελευθερίου για Μάριο: «Οφείλεις εξηγήσεις στις δύο γυναίκες που άδειασες»

Survivor All Star: Ξεκίνησαν... τα όργανα στην κόκκινη καλύβα - Η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσπά για τη συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Εντάσεις με το «καλημέρα» στην κόκκινη ομάδα έπειτα από τις προσθήκες των τριών νέων παικτριών, με την Ελευθερία Ελευθερίου να εμφανίζεται φανερά εκνευρισμένη από τη συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Γενικά δεν ήθελα να φέρω προστριβές», δήλωσε αρχικά η Ελευθερίου αλλά όπως είπε ο Μάριος συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα και αυτό την ενόχλησε.

«Ξέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί κάτι που με έχει αδειάσει και με έχει πληγώσει και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Μάριου και της Καρολίνας

Έπειτα ο Μάριος, πληροφορούμενος από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τι ακριβώς έχει συμβεί, προσέγγισε την Ελευθερίου για να της δώσει εξηγήσεις off camera.

«Τι να μου εξηγήσεις off camera; Οφείλεις να εξηγήσεις σε όλους που το είδαν. Σε δυο γυναίκες που τις έχεις αδειάσει, στο φίλο σου που τον αφησες και όλα καλά με την κοπέλα σου», είπε έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν χρειάζεται να κάνεις σκηνή. Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις έχω δει και τα συμπεράσματα τα έχω βγάλει», κατέληξε.

Τα πρώτα λόγια της Ελευθερίου για τον Μάριο: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια...»

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Χριστίνα Κεφαλά έκαναν την εμφάνισή τους στο Survivor All Star και κατέφτασαν στην παραλία της κόκκινης ομάδας στην οποία εντάχθηκαν.

Οι παίκτες των Διασήμων υποδέχθηκαν με χαμόγελα τις τρεις νέες παίκτριες ενώ εκείνες από την πλευρά του εξέφρασαν τις πρώτες τους σκέψεις για την άφιξή τους στο νησί.

«Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Πρώτη μέρα στο νησί μετά από δύο χρόνια… Να που ξαναβρίσκομαι εδώ», είπε ενθουσιασμένη η Χριστίνα Κεφαλά.

Φυσικά οι τηλεθεατές εστιάζουν και στην Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αναμένεται να ανάψει «φωτιές» στην κόκκινη καλύβα στρεφόμενη κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια πριν τη συμμετοχή μου στο Survivor... από το 2017-18. Είχαμε άψογες σχέσεις και νομίζω ότι έχει μείνει μέχρι εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Μάριο.