MEDIA

Survivor All Star Spoiler (21/02): Αυτός είναι ο τρίτος και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler (21/02): Αυτός είναι ο τρίτος και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που οδηγούνται στον «τάκο» από Διάσημους και Μαχητές! Οι νέοι παίκτες έφεραν ριζικές αλλαγές στην επίδοση των ομάδων στα αγωνίσματα και αυτό δεν κρύβεται

Η είσοδος των νέων παικτών στο Survivor All Star έχει ταράξει τις ισορροπίες στις δύο ομάδες. Διάσημοι και Μαχητές είναι σαν να διαμορφώνονται από την αρχή ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Αυτό αποδείχθηκε και από την νίκη ασυλίας στους Μαχητές το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, οι οποίοι μετά από καιρό πήραν μια μικρή ανάσα και πήγαν ως θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Εκεί οι Διάσημοι μετά από καιρό αναγκάστηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, ο οποίος δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη. Ο Κώστας Παπαδόπουλος για ακόμα μια φορά βρέθηκε στον «τάκο» από τους συμπαίκτες του και την Πέμπτη θα ξέρουμε εάν θα αντέξει για ακόμα μια φορά.

Survivor All Star Spoiler (20/02): Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου είναι ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται ανανεωμένοι στον στίβο μάχης με στόχο να φάνε αλλά και να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον δικό τους παίκτη προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές έκαναν το 1-0 για την εβδομάδα, όμως δεν θα καταφέρουν να το διατηρήσουν. Έτσι έρχονται οι διάσημοι και κάνουν το 1-1 και περνάνε στην αντεπίθεση κερδίζοντας τη δεύτερη ασυλία και στέλνοντας τους Μπλε σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor All Star Spoiler (20/02): Αυτή είναι η υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Οι Μαχητές αυτή τη φορά χάνουν ξανά και οδηγούνται σε αναγκαστική ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση.

Παρέα στον Κώστα Παπαδόπουλο στους υποψήφιους για αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά. Αυτό ήταν και το αναμενόμενο καθώς η παίκτρια είχε τραυματιστεί και είχε κακή αγωνιστική επίδοση, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα της.

Survivor All Star Spoiler (21/02): Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και ο τρίτος και τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω οι Μαχητές ανασυντάχθηκαν μετά την είσοδο των νέων παικτών. Μπορεί να έχασαν τη δεύτερη ασυλία όμως κέρδισαν την πρώτη και το ίδιο θα διεκδικήσουν και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας και η ομάδα που φαίνεται ότι θα χάσει είναι... οι Κόκκινοι, οι οποίοι θα φτάσουν στο Συμβούλιο του Νησιού και για ακόμα μια φορά μέσα στην εβδομάδα θα αναγκάσουν να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες τους προς αποχώρηση.

Από την κάλπη των Διασήμων πρώτη παίκτρια ψηφίζεται η Αφροδίτη Σκαφίδα. Ωστόσο η τέταρτη κάλπη θα φέρει τα «πάνω-κάτω» καθώς οι Κόκκινοι ψηφίζουν με κριτήριο τη συμπεριφορά και τα προβλήματα στην καλύβα και όχι με κριτήριο τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Αν και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι τέταρτος στην ψηφοφορία θα βρεθεί η ο Στέλιος Χανταμπάκης ή ο Γιώργος Κορομί.