MEDIA

ΑΝΤ1: Αλιμπέρτη, Παπίλα και στο… βάθος Τσολάκη - Στόχος η δυνατή απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Αλιμπέρτη, Παπίλα και στο… βάθος Τσολάκη - Στόχος η δυνατή απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1:Το κανάλι του Αμαρουσίου συζητιέται ιδιαίτερα για τα επόμενα βήματά του 

Στην αντεπίθεση περνά ο ΑΝΤ1 με στόχο να ενεργοποιήσει μία δυνατή απογευματινή ζώνη. Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου είναι ευχαριστημένα από την πορεία των πρωινών εκπομπών, καθώς «Καλημέρα Ελλάδα» και «Πρωινό» σημειώνουν πρωτιές, όπως και της μεσημεριανής με τη Ζέτα Μακρυπούλια να είναι ξεκάθαρα η νικήτρια με το «Rouk Zouk».

Έτσι, επόμενο στόχο έχουν να φτιάξουν ένα απογευματινό μαγκαζίνο που θα συζητηθεί. Όπως φαίνεται, οι προετοιμασίες για την ελληνική μεταφορά του «Dr. Oz» στην απογευματινή ζώνη τις καθημερινές είναι πυρετώδεις. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει δώσει τα χέρια με την «Barking Well Media» του Νίκου Κοκλώνη, που έχει αναλάβει την παραγωγή, και μιλάμε για τη μεγάλη επιστροφή ενός προσώπου που απείχε συνειδητά εδώ και χρόνια από την τηλεοπτική αρένα. Στο πλευρό της θα βρεθούν ο γνωστός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και ο διακεκριμένος διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος. Το φορμάτ, που έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία στην Αμερική, αφορά σε θέματα ιατρικής φύσης με καλεσμένους επώνυμα άτομα και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Οι Αντενικοί, όμως, έχουν κι άλλα σχέδια. Όπως έχει γίνει γνωστό ενδιαφέρονται να ρίξουν στη μάχη μία κοινωνική εκπομπή, τα Σαββατοκύριακα, με τις πρώτες επαφές να είχαν γίνει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ωστόσο, οι συζητήσεις ναυάγησαν καθώς οι δύο πλευρές ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Πλέον, η Ελίνα Παπίλα είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για το τιμόνι της εκπομπής χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Δεν είναι τυχαίο που η παρουσιάστρια αποφεύγει τις κάμερες και, σε πρόσφατες δηλώσεις της, αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.

Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν σε μία εποχή όπου οι επερχόμενες εκλογές θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα και ανάγκες σε πολλά κανάλια. Έτσι, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θέλουν να είναι σίγουροι για οποιαδήποτε κίνηση θα κάνουν.

Ο ΑΝΤ1 καλεί Ελένη Τσολάκη;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Τσολάκη να έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου για την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι βρισκόμαστε μόλις στο δεύτερο μισό και για όλα αυτά είναι πολύ νωρίς. Η Ελένη, άλλωστε, έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι με το OPEN ενώ οι άνθρωποι του σταθμού είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την πορεία της. Η ίδια, πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις της on camera ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει τίποτα ακόμα από αυτά που γράφονται. Είναι πολύ νωρίς και δεν το λέω δημοσιοσχετίστικα, είναι η αλήθεια. Φτάνουμε στα τελειώματα του Φλεβάρη».