MEDIA

Survivor All Star: Το «el classico» Μαρτίκα – Καραγκούνια και η χαλαρή αποχώρηση της Τζο

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star Spoiler: Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (16/3) ξεκίνησε και η Ελευθερία Ελευθερίου που έφερε δύο πόντους την προηγούμενη μέρα είναι δυσαρεστημένη από την ομάδα της.

Το αποψινό αγώνισμα αναμένεται να φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στη διεκδίκηση για το έπαθλο φαγητού. Ένα έπαθλο που έχουν τεράστια ανάγκη οι μπλε, έτσι ώστε να βάλουν «φρένο» στο μεγάλο σερί που έχουν αρχίσει να «χτίζουν» οι κόκκινοι, κάτι που έχει προκαλέσει φθορά και στην ψυχολογία τους.

«Κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου ότι αν παραμείνω στο παιχνίδι θα αφοσιωθώ κυρίως στο σκοπό που είμαι εδώ. Δεν κάνω παρέα ούτε με τους μεν ούτε με τους δεν, δεν αράζω σε καμία παρέα γιατί σχολιάζουν. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε μία τέτοια διαδικασία, δεν μπορώ να κάτσω με τον Σπύρο και τον Μπάρτζη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ενοχλήθηκα από το σχόλιο που άκουσα ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από ριάλιτι”. Δεν νομίζω ότι χαίρονται που φέρνω πόντους γιατί δεν θα έχουν ποιον να ψηφίσουν», πρόσθεσε.

Οι Μπλε ξέχασαν τις προμήθειες έξω και γέμισαν μυρμήγκια

Η μόνη ελπίδα των Μπλε για να φάνε είναι να κερδίσουν το αποψινό αγώνισμα επάθλου φαγητού καθώς όπως είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι προμήθειες τους γέμισαν μυρμήγκια αφού κάποιος παίκτης τις ξέχασε έξω από την καλύβα.

«Δεν έχουμε προμήθειες, κάποιος τις άφησε έξω και γέμισαν μυρμήγκια», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στους συμπαίκτες του.

Τους συνέτριψαν...

Αγώνα για την διεκδίκηση φαγητού είχε το Survivor της Πέμπτης.

Οι Μπλε την Τετάρτη, μετά ένα σερί νικών των Κόκκινων, κατάφεραν να κατακτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Και το βράδυ της Πέμπτης ομάδα των Μπλε επικράτησε και κατέκτησε το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-4.

Τιτανομαχία Καραγκούνια - Μαρτίκα

Μετά το τέλος του αγώνα Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας μπήκαν ξανά στο στίβο του αγωνίσματος για να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα run… «el clasico».

Ο 45χρονος φαρμακοποιός έδωσε τις απαντήσεις του στον 50χρονο μισθοφόρο ο οποίος τον αποκαλεί τον τελευταίο καιρό «πελάτη» του λόγω του ότι έχει μετρήσει περισσότερες νίκες στα ματσαρίσματά τους.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, η Μελίνα Μεταξά και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Τζο Μαριδάκη, είναι αυτή που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, έφυγε από το συμβούλιο με καλή διάθεση και χαμόγελο.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην πλέον παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.