MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή
Η Σίσσυ Χρηστίδου.
Glomex

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την εκπομπή της ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζονται πλέον οι εκπομπές, τις ενημερωτικές ειδήσεις.

«Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, ακόμα δεν έχουμε υπογράψει αλλά αυτή είναι η πρόθεση από όλες τις πλευρές από όσο γνωρίζω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω καθημερινή εκπομπή στην παρούσα φάση. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένη, σε μέρες και ώρες, εμένα εξυπηρετεί πάρα πολύ με το πρόγραμμα των παιδιών που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το Σαββατοκύριακο έχει μια άλλη φιλοσοφία, έτσι το αισθάνομαι. Ήδη η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη, οπότε δεν ξέρω πως την παλεύετε τις καθημερινές παιδιά…», πρόσθεσε.

«Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό και εμείς να είμαστε σε άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και σιγά-σιγά θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι σε αυτό. Ο κόσμος στο τέλος της ημέρας διαλέγει. Τα νούμερα που τα ονομάζουμε νούμερα είναι ο κόσμος, οπότε προσπαθούμε μέσα από αυτό να ψυχανεμιστούμε τι θέλει μέσα από αυτό», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Σχετικές ειδήσεις

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους οι παρουσιαστές να πουν τη γνωμούλα τους»

Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου για τα Τέμπη: «Τραγικές στιγμές...»

Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα που έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στον παραγωγό και παρουσιαστή του J2US