MEDIA

Survivor All Star Spoiler (20/3): «Μπουρλότο» ο Καραγκούνιας - Οι παίκτες που βγαίνουν στον «τάκο»

Survivor All Star - Spoiler 20/3: «Μπουρλότο» ο Καραγκούνιας - Οι παίκτες που βγαίνουν στον «τάκο»

Survivor All Star - Spoiler 20/3: Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πλησιάζει και όλοι παίζουν για να κερδίσει η ομάδα τους - Οι εντάσεις στον αγώνα συνεχίζονται ενώ το Συμβούλιο αναμένεται εκρηκτικό.

Οι εντάσεις στον αγώνα, ανάμεσα αλλά και εσωτερικά στις δύο ομάδες, συνεχίζονται και το Συμβούλιο αναμένεται εκρηκτικό. Πραγματικό ντέρμπι ήταν το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor All Star. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τους Μαχητές να επικρατούν με σκορ 10-9. Έτσι οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον τάκο και αυτή ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως τα αίματα άναψαν. Ο Τάκης Καραγκούνιας μετά την αναμέτρησή του με τον Νίκο Μπάρτζη τα έχωσε στον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον τσίγκλησε που έχασε στο race.

O Τάκης έχασε από τον Νίκο και έτσι oι Κόκκινοι ισοφάρισαν. Ο Καραγκούνιας δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ο Σπύρος αναφώνησε «Τι σου έκανε ο Νίκος, Τάκη;»!

Τότε ο Τάκης έγινε έξαλλος και είπε: «Δείξε στον κόσμο τι νούμερο είσαι. Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο…».

Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του νησιού και πριν την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε ξανά σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο μισθοφόρος και πρόσθεσε πως όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας του απάντησε πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του. «Εγώ το έχω πει: Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά», παραδέχθηκε.

Spoiler 20/3: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο υποψήφιοι

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το Survivor All Star επιστρέφει γεμάτο ανατροπές. Το επεισόδιο της Κυριακής ήταν γεμάτο ένταση. Ο αποψινός αγώνας ασυλίας βρίσκει τις δύο ομάδες, Διάσημους και Μαχητές, να είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ποια ομάδα, όμως, κερδίζει την δεύτερη ασυλία στο Survivor σήμερα Δευτέρα 20/3;

Ο αγώνας ασυλίας που έρχεται απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση και αντοχή. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να ριχτούν στο στίβο μάχης για να κατακτήσουν την ασυλία.

Οι Μπλε το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στις νίκες και έκαναν το 1-0 στις ασυλίες της εβδομάδας, κερδίζοντας την πρώτη. Επίσης ξεκίνησαν νέο σερί, με συνεχόμενες νίκες για έπαθλα και ασυλία.

Η ομάδα που κερδίζει και την δεύτερη ασυλία, σήμερα Δευτέρα (20/3) στο Survivor Αll Star είναι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι κάνουν το 1-1 και οι Μαχητές απόψε μετά την ήττα τους, βγάζουν στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Νικολέτα Μαυρίδη.

Spoiler (21/3): Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία με τους Μαχητές να αποδεικνύονται πολύ σκληροί αντίπαλοι. Οι Μπλε επιστρέφουν στις νίκες την Τρίτη και κάνουν το 2-1.

Οι Διάσημοι στέλνουν στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φυσικά δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Το σοκ και η ανατροπή έρχονται στον τέταρτο υποψήφιο!

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους Διάσημους ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο και στα αγωνίσματα και στην καλύβα και έτσι έκπληξη αποτελεί η δικαιολογία των παικτών που αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Κόρομι για αποχώρηση.

Ωστόσο οι ανατροπές δεν σταματάνε εκεί! Ο Κορόμι δεν βγαίνει μόνος του από τη ψηφοφορία αλλά ισοβαθμίζει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον «τάκο»

Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την Πέμπτη (23/03) θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά από το Survivor All Star, με τους Κόκκινους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσουν κάποιον δικό τους παίκτη.

Υποψήφιοι λοιπόν είναι από την ομάδα των Διασήμων, η Νικόλ Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ από τους Μαχητές υποψήφιος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Μαριαλένα και Εύη κάνουν γυμναστική στην παραλία

Survivor All Star - Τζο Μαριδάκη: «Η Μαριαλένα θέλει να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της»

Survivor All Star: Συνεχίζονται οι εντάσεις στον αγώνα - Εκρηκτικό το αποψινό συμβούλιο