MEDIA

Survivor All Star: Έξαλλοι οι Μπλε με τη συμπεριφορά του Μπάρτζη - «Είναι ένας εριστικός τύπος»

Survivor All Star: Έξαλλοι οι Μπλε με τη συμπεριφορά του Μπάρτζη - «Είναι ένας εριστικός τύπος»
Ο Νίκος Μπάρτζης.
Glomex

Survivor All Star: Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια.

Συνεχίζεται ο χαμός στο Survivor All Star.. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων βρέθηκαν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Γκότσης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε να εκνευρίσει τον αντίπαλό του, Τάκη Καραγκούνια όμως αυτή του η κίνησή εκνεύρισε και την ομάδα του, κάνοντας λόγο για έπαρση και ειρωνεία.

Ο Ηλίας Γκότσης αντέδρασε λέγοντας: «Δεν είμαστε εδώ μια εβδομάδα, είμαστε τρεις μήνες κι έχω καταλάβει τι είναι ο καθένας. Ο Μπάρτζης είναι ένας εριστικός τύπος, ο οποίος προσπαθεί να παίρνει τον λόγο συνέχεια με εντάσεις και τα περισσότερα πιστεύω ότι δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Αυτό το επιβεβαιώνει κι ο Ηλίας (σ.σ. Μπόγδανος) που έχει κάνει και παρέα μαζί του. Θέλει να είναι αιχμηρή η άποψή του για να μπορεί να παίρνει τον λόγο. Όπου βρίσκει ευκαιρία την αρπάζει».

Η αντιπαράθεση επανήλθε και στο συμβούλιο του Survivor, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε λόγο για έπαρση, ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος αγωνίζεται τίμια στα 49 του. Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε: «Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα - έκπληξη και η ομάδα που κερδίζει την ασυλία της Δευτέρας

Survivor All Star: Ψηφοφορία με ανατροπή - Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Survivor all Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: Με ενόχλησε η τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου