MEDIA

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα - έκπληξη και η ομάδα που κερδίζει την ασυλία της Δευτέρας

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Γεμάτο ανατροπές ήταν το Survivor All Star της Κυριακής. Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία της Δευτέρας;

Οι Μαχητές αποθέωσαν την Τζο μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα, οι Μπλε εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την πρώην συμπαίκτριά τους.

Πυρά Κωνσταντινίδη για Βασάλο

Στο στόχαστρο του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τα όσα αναφέρθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της Τζο Μαριδάκη.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο.

Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;» ανέφερε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Κωνσταντίνος Βασάλος κατά Εύης Σαλταφερίδου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ενοχλημένος από την τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor all Star, ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο που τον κράτησε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, είπε: «Συμβούλιο αποχώρησης χθες και παρέμεινα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Ανάμεικτα συναισθήματα. Μεγάλη μου χαρά από την μία, αλλά από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα…. Κι αυτή η εβδομάδα είναι ερωτηματικό. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι για να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση».

Στη συνέχεια, σχολίασε όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού κι όταν αναφέρθηκε στην Εύη, έκανε λόγο για «κωλοτούμπα». Όπως ανέφερε, η παίκτρια υποστήριζε άλλα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα κι άλλα λέει τώρα.

«Με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό, αλλά είναι η αλήθεια και με ενόχλησε. Είπε προτιμώ να φύγει ο Κωνσταντίνος ή ο Παναγιώτης. Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγε "μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος" κι αυτήν την εβδομάδα είπε "μας συμφέρει να φύγει είτε ο Παναγιώτης είτε ο Κωνσταντίνος". Δεν μετράνε φιλίες και δεν μετρά τίποτα εδώ πέρα», δήλωσε.

«Ο Ασημακόπουλος έγινε μέσα σε λίγες ημέρες "παιχταράς" και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός κι αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν στον άλλον σαν την Μελίνα. Μάλιστα. Ωραίες τοποθετήσεις στο συμβούλιο. Καθόλου κωλοτούμπες κι όλα to the point. Μπράβο παιδιά», συμπλήρωσε.

Το παράπονο της Ελευθερίου

«Με έγραψαν κανονικότατα», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star, κάτι που δείχνει ότι είναι απογοητευμένη από την ομάδα της. Οι συμπαίκτες της δεν φαίνεται να είναι πολύ κοντά της, μετά τα όσα έχουν γίνει στο Survivor και έτσι η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να είναι... απογοητευμένη.

Η τραγουδίστρια από την Κύπρο αφού «έδιωξε» τον Στάθη Σχίζα από το Survivor, υπό τις οδηγίες του Μαρίου Πρίαμου, όπως έχει πει, δεν φαίνεται να τα έχει καλά με αρκετούς από τους συμπαίκτες της. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε υπολογίζουν τη γνώμη της αλλά και από το γεγονός ότι κρατούν τις αποστάσεις τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του Survivor για όσα της... συμβαίνουν: «Ήρθαν οι προμήθειές μας και εκεί που συζητούσαμε για το πώς θα οργανωθούμε, παίρνω τον λόγο και λέω πως καλό θα ήταν να κάνουμε και μεσημεριανό και λίγο πριν νυχτώσει δύο μερίδες για τον αυριανό μας αγώνα που είναι σημαντικός, γιατί έχει και φαγητό και ασυλία».

Στη συνέχεια, εξέφρασε το παράπονό της από τους συμπαίκτες της: «Με γράφαν όλοι κανονικότατα, όπως γενικά συμβαίνει. Για κάποιον λόγο, όταν απευθύνω τον λόγο ή θέλω να πω την άποψή μου για κάτι, δεν μου δίνουν ποτέ τόπο και χρόνο για να πω την άποψή μου για κάτι και το έκαναν πολύ έντονα σήμερα».

Αγώνας - θρίλερ

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης ρίχτηκαν το βράδυ της Κυριακής Κόκκινοι και Μπλε, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν τα πάντα προκειμένου να μην χάσουν την ασυλία.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο Flag Race, οι Μπλε κατάφεραν να κάνουν το 10-9 και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη των Μπλε μετά την επικοινωνία και το έπαθλο φαγητού, δείχνοντας έτσι ότι μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στα αγωνίσματα παρά το 3-0 των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρώτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Εδώ έρχεται η ανατροπή.

Αν όλοι περιμένουν ότι πρώτη υποψήφια θα βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μάλλον έχει γυρίσει, με αποτέλεσμα πρώτη υποψήφια από την κάλπη να βγαίνει η Νικολέττα Μαυρίδη, η οποία στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει τη Δευτέρα τη 2η ασυλία;

Σήμερα, Δευτέρα (20/3) οι Διάσημοι περνούν στην αντεπίθεση και κατακτούν τη νίκη. Επομένως, παίρνουν τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν σε ψηφοφορία για αποχώρηση την Μπλε ομάδα.

Έτσι, σπάει και το σερί της ομάδας των Μαχητών, ενώ το ηθικό των Διασήμων αναπτερώνεται.