MEDIA

Survivor All Star: Τα αισχρά λόγια Τάκη σε Μελίνα - «Είσαι 36 ετών, θα έπρεπε να έχεις…»

Survivor All Star: Τα αισχρά λόγια Τάκη σε Μελίνα - «Είσαι 36 ετών, θα έπρεπε να έχεις…»

Survivor All Star: Μεγάλος τσακωμός ανάμεσα σε Μελίνα και Τάκη 

Ένα μεγάλο τσακωμό στο Survivor All Star, φέρνει σήμερα στο φως το "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΪ.

Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήρθαν σε μεγάλη κόντρα μετά τις κατηγορίες της τελευταίας πως ο μισθοφόρος προσπάθησε να της επιβάλλει να μην ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι παίκτες διαφώνησαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας υποστήριξε πως η παίκτρια "είναι 36 ετών και θα έπρεπε να έχει δύο παιδιά".

Η ίδια, ακούγοντας τα παραπάνω, ξέσπασε σε κλάματα, με τους παίκτες να καταδικάζουν τα απαράδεκτα λόγια του.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Εντάσεις και παρατράγουδα είναι αυτό που έκρινε χθες το Survivor All Star! Η ανατροπή ήρθε με την πρόθεση των Κόκκινων, οι οποίοι έχασαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού.

Και ενώ όλοι περίμεναν να ψηφίσουν την Ελευθερία Ελευθερίου ξαφνικά το αποτέλεσμα έδειξε τη Νικόλ Μαυρίδη, η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώριση. Η ίδια προβληματίστηκε έντονα με αυτό το αποτέλεσμα αφού θεωρούσε πως κάποιοι άλλοι είχαν περισσότερες πιθανότητες.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως είναι χαρούμενος που η Ελευθερία Ελευθερίου δεν βγήκε υποψήφια σε αυτή την ψηφοφορία!

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πλησιάζει και όλοι παίζουν για να κερδίσει η ομάδα τους. Οι εντάσεις στον αγώνα, ανάμεσα αλλά και εσωτερικά στις δύο ομάδες, συνεχίζονται και το Συμβούλιο αναμένεται εκρηκτικό!

Η ομάδα που κερδίζει και την δεύτερη ασυλία, σήμερα είναι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι κάνουν το 1-1 και οι Μαχητές απόψε μετά την ήττα τους, στέλνουν τον Τάκη Καραγκούνια να κάνει παρέα στην Νικολέτα Μαυρίδη.

Survivor All Star Spoiler (21/03): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος και τέταρτος παίκτης προς αποχώρηση

Οι Μπλε μπορεί σήμερα να χάνουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όμως δεν θα το αφήσουν έτσι. Την Τρίτη 21 Μαρτίου επιστρέφουν πιο δυναμικά και κάνουν το 2-1 και έτσι οδηγούν για ακόμα μια φορά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι στέλνουν στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φυσικά δεν αποτελεί καμία έκπληξη.

Το σοκ και η ανατροπή έρχονται στον τέταρτο υποψήφιο!

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους Διάσημους ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο και στα αγωνίσματα και στην καλύβα και έτσι έκπληξη αποτελεί η δικαιολογία των παικτών που αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Κόρομι για αποχώρηση.

Σχετικές ειδήσεις