MEDIA

Survivor All Star: Ο Τάκης που προκαλεί το χάος στις δύο ομάδες και η «μάχη» των πέντε υποψηφίων

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Γεμάτο ανατροπές ήταν το Survivor All Star της Τρίτης.

Αρχικά, η Εύη ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στους Μπλε εξαιτίας Τάκης με την ανοχή Βασάλου και Μαριαλένας.

Μάλιστα η παίκτρια ήταν τόσο θυμωμένη που γύρισε και είπε στη Μαριαλένα «μαζέψτε τον φίλο σας, αν καταλάβαινες δεν θα τον έκανες παρέα».

Η παίκτρια παραδέχθηκε ότι δεν αντέχει άλλο και δεν απολαμβάνει το παιχνίδι.

Μάλιστα η Εύη Σαλταφερίδου ζήτησε on camera στους τηλεθεατές, με βουρκωμένα μάτια, να μην ψηφίσουν τον Τάκη ώστε να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Αποκάλυψη βόμβα από την Αφροδίτη

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, έκανε άλλη μία καταγγελία, σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως τον συμφέρει να μένει η Ελευθερία η οποία δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά κατά την γνώμη τους, διότι έτσι καταφέρνει να καλύπτει την σύντροφό του στην ομάδα των αντιπάλων, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δακρύβρεχτη στιγμή για Τάκη και Μαριαλένα: «Σε έχω σαν κορούλα μου»

Αν και η Μαριαλένα έμεινε πίσω για να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί του στο τέλος έχασε τα λόγια της και ο Καραγκούνιας ξέσπασε σε κλάματα, και θέλοντας να την πάρει με το μέρος του, της είπε ότι τη βλέπει σαν κόρη του.

Αριστοκρατική κολοτούμπα Βασάλου: «Δεν θα κάνω τη νταντά του Τάκη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσει από την άλλη να αλλάξει τακτική και ξεκαθάρισε μιλώντας στις κάμερες ότι δεν αντέχει άλλο να είναι εκείνος που θα τον ηρεμεί μόνο και μόνο για να είναι πιο αρμονική η συμβίωση στην καλύβα των Μπλε.

«Το ποτήρι με το νερό έχει ξεχειλίσει. Καμία ανοχή στα νεύρα, καμία ανοχή στην ένταση που προκαλεί ο Τάκης στην ομάδα. Από' δω και πέρα, κι εγώ έχω σκεφτεί να απομακρυνθώ από τον Τάκη, δεν αντέχω άλλο. Δεν παίρνει από λόγια. Δεν καταλαβαίνει και δεν είναι κι έμενα ρόλος που πλέον να τον υπερασπίζομαι, να τον κατευνάζω. Εγώ προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να τον έχω σε μία ηρεμία για το καλό όλων μας. Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον Τάκη, δεν είναι μόνο η ένταση, η τοξικότητα και η τσακωμοί, κακά τα ψέματα, και τα άλλα παιδιά έχουν περάσει ωραία, υπάρχουν και στιγμές χαράς, αλλά όταν κινδυνεύει να βγει υποψήφιος ή όταν έχει μία διαμάχη με τον οποιονδήποτε, εκεί δεν παλεύεται με τίποτα. Οπότε, μετά από τρεις μήνες λοιπόν, επειδή έχω κι εγώ τα δικά μου, δεν θα κάτσω πλέον να κάνω την νταντά του Τάκη».

Νέα ένταση με Τάκη

Την άποψη του για την στάση του Τάκη εξέφρασε ο Ηλίας λίγο πριν το αγώνισμα. Μάλιστα ο νικητής του 2018 είπε ότι πλέον δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον συμπαίκτη του και δεν θέλει επίσης να του ζητήσει συγνώμη.

Νίκη για τους Μπλε

Οι Μπλε επέστρεψαν στο στίβο μάχης πιο δυναμικά και έκαναν το 2-1 στις νίκες.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Με αυτή τη νίκη τους οι "Μαχητές" οδήγησαν για ακόμα μια φορά τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αρχικά, οι Διάσημοι έστειλαν στον «τάκο» την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ψηφίστηκε από τους Διάσημους ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο και στα αγωνίσματα και στην καλύβα και έτσι αποτελει έκπληξη η υποψηφιότητά του.

Ωστόσο οι ανατροπές δεν σταμάτησαν εκεί! Ο Κορόμι δεν βγαίνει μόνος του από τη ψηφοφορία αλλά με τρεις ψήφους βγήκε υποψήφιος παρέα με τον με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον «τάκο».

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι από τον αγώνα της Κυριακής η Νικολέτα Μαυρίδη, και από τον αγώνα της Δευτέρας ο Τάκης Καραγκούνιας.