ΕΛΛΑΔΑ

Survivor All Star - Χαμός με Καραγκούνια και Βασάλο: Από φίλοι εχθροί! - Τι προκάλεσε την ρήξη

Survivor All Star - Χαμός με Καραγκούνια και Βασάλο: Από φίλοι εχθροί! - Τι προκάλεσε την ρήξη

Survivor All Star: Αντιδράσεις είχε προκαλέσει η φιλία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Τάκη Καραγκούνια - Όπως φαίνεται η φιλία τους πολύ σύντομα θα χαλάσει

Κερασάκι στην τούρτα για την ρήξη της σχέσης των δυο παικτών ήταν το σχόλιο που έκανε ο Καραγκούνιας στην Μελίνα Μεταξά περί ηλικίας και μητρότητας

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή "Πρωινό μας", ο Κωνσταντίνος δεν θα καταφέρει αυτή την φορά να συγχωρέσει τον Τάκη με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από κοντά του. Αυτή η ατάκα δεν έπρεπε να ειπωθεί σύμφωνα με τον πρώτο.

«Μην μου ξαναμιλήσεις, η μόνη μας επαφή θα είναι για την ομάδα. Κουράστηκα να σε νταντεύω συνέχεια, βγάλτα πέρα μόνος σου», φέρεται να του είπε.

«Δίνουν και παίρνουν» τα σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση παικτών

Το Survivor All Star είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών! Αυτό φαίνεται και από τις ψηφοφορίες που άλλους περιμέναμε και άλλους είδαμε να ψηφίζονται αλλά και από τα «φουντωμένα» σενάρια για νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Ο λόγος για το αγαπημένο ζευγάρι, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τους Μαχητές και τον Σάκη Κατσούλη από τους Διασήμους.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν το ζευγάρι δεν αντέχει να μένει χώρια και έτσι ψάχνει ευκαιρία για να βρίσκεται παράνομα και κρυφά στο δάσος.

Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να είναι αρκετά πιεσμένος και να αποφεύγει τις κάμερες αλλά και τους τσακωμούς της καλύβας και των αντίπαλων ομάδων στους στίβους μάχης.

Πιεσμένη ωστόσο δείχνει να είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει συχνά ξεσπάσματα πλέον προβληματίζοντας τους συμπαίκτες της με τη συμπεριφορά της.

Σχετικές ειδήσεις