MEDIA

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η εντυπωσιακή σύντροφός του και οι φήμες που εξόργισαν τον παραγωγό

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η εντυπωσιακή σύντροφός του και οι φήμες που εξόργισαν τον παραγωγό
Ο Ατζούν Ιλίτζαλι και η σύντροφος του.
Instagram

Είναι πολύ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι έπειτα από το διαζύγιό του από την 28χρονη Σεϊμά Σούμπασι, τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό στον δεύτερο γάμο του, ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπό της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε το 2020 όταν και ανέβηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram. Βρίσκονταν στο σκάφος του διάσημου Τούρκου παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο.

Οι δυό τους μάλιστα δεν διστάζουν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media. Η Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ. Έχει μάλιστα σχολιαστεί η εντυπωσιακή ομοιότητά της με την πρώην, και τρίτη, σύζυγο του Ατζούν Ιλίτζαλι, Σεϊμά Σούμπασι.

Ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Sabah που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήθελε τον Ατζούν Ιλίτζαλι να γίνεται ξανά πατέρας ενός μικρού αγοριού από την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του.

Δημοσιογράφος της Hurriyet επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό που διέψευσε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, που έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του, εξοργίστηκε με όσα γράφτηκαν.

Εκείνο που τον ενόχλησε είναι το γεγονός ότι το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, τη στιγμή που ο ίδιος προσέφερε μεγάλη βοήθεια στους σεισμόπληκτους της χώρας του.

Σχετικές ειδήσεις

Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν: «Ξαφνικά γελάω, δικαιώθηκα»

Survivor All Star - Ασημίνα: H πρώτη της αντίδραση στη βόμβα του Ατζούν Ιλίτζαλι

Survivor All Star: Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη «βόμβα» του Ατζούν