MEDIA

Survivor All Star Spoiler (23/3): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler (23/3): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler (22/3): Σκληρή μάχη στο αποψινό επεισόδιο για το έπαθλο φαγητού που θα θυμίσει στους παίκτες των δύο ομάδων την Ελλάδα. Η ώρα της αποχώρησης πυροδοτεί νέες εντάσεις.

Ένα έπαθλο φαγητού με άρωμα Ελλάδας έρχεται απόψε για να προκαλέσει ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star.

Η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα με όλα τα μέλη της για τελευταία φορά. Ένας αγώνας με ανατροπές και με νικήτρια ομάδα αυτή που θα δώσει τα πάντα στον στίβο μάχης.

Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι πιθανό να βρεθούν εκτός παιχνιδιού. Ποιος ή ποια αποχωρεί και πώς το αντιμετωπίζουν εκείνοι που παραμένουν;

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η μάχη για το έπαθλο φαγητού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα καταφέρει να το κάνει με σκορ 10-8, κι αυτό δείχνει ότι θα πέσουν… κορμιά στον στίβο μάχης για το ποιος θα καταφέρει να καθίσει στο τραπέζι με τα ελληνικά «καλούδια».

Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η ομάδα αυτή θα είναι οι Διάσημοι. Θα κάνουν, έτσι, το 2-0 στα αγωνίσματα επάθλου αυτής της εβδομάδας και θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού με γεμάτο στομάχι. Η αλήθεια είναι πως θα τους χρειαστούν αντοχές, αφού τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά σκληρά και η αποχώρηση που θα ακολουθήσει θα ανάψει ξανά φωτιές.

Ούτως ή άλλως, οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης από την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star είναι αυξημένες αφού έχουν βγει τέσσερις στον «τάκο», έναντι μόλις ενός από τους μπλε. Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα χάσουν ένα ακόμα μέλος τους και αυτό, σύμφωνα με τα spoilers, δεν είναι άλλο από τη Νικολέτα Μαυρίδη.