MEDIA

Τάκης Καραγκούνιας: Μαινόμενος ταύρος στο Survivor – Οι επικοί καβγάδες του

Τάκης Καραγκούνιας: Μαινόμενος ταύρος στο Survivor – Οι επικοί καβγάδες του

Ο Τάκης είναι από τους παίκτες που προκαλεί μεγάλους καβγάδες  και σχολιάζεται

Το «Survivor All Star» δεν έχει μετατραπεί σε στίβο μάχης, αλλά σε ρινγκ. Οι συμμετέχοντες δεν σταματούν να τσακώνονται, με τον Τάκη Καραγκούνια να έχει την τιμητική του.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες, είναι πρωταγωνιστής σε μεγάλες κόντρες. Στην αρχή, είδαμε την Εύη Σαλταφερίδου να ξεσπά και να λέει στη Μαριαλένα: «Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; Πηγαίνετε με τον έφηβο τον πενηντάρη που έχετε για φίλο σας. Δεν αντέχω άλλο να χειριστώ. Δεν αντέχω με τέτοιες εντάσεις. Δεν καταλαβαίνεις. Γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα τον έκανες παρέα. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα». Το μέρος της καλής του φίλης πήρε ο Ηλίας Γκότσης με τις εντάσεις να συνεχίζονται μεταξύ των δύο ανδρών. Μάλιστα, τα αίματα άναψαν και ο Γιωρίκας Πιλίδης αναγκάστηκε να μπει στη μέση για να τους χωρίσει.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης πρωταγωνιστεί σε μεγάλους καβγάδες. Στο περσινό «Survivor», ποιος ξεχνά τα όσα είχαν γίνει με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο καβγάς τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε: «Όποιος τα έχει πάρει, του… το σπίτι», προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Tάκης Καραγκούνιας ανέφερε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Γιώργος Κατσαούνης τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο ίδιος από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως δεν τον χτύπησε αλλά τον φοβέρισε και τον απείλησε. Σε κάθε περίπτωση ο Κατσαούνης αποβλήθηκε από την παραγωγή λόγω της συμπεριφοράς του.

Στον περσινό κύκλο… ένα ακόμη θύμα του Τάκη ήταν ο Άρης Σοϊλέδης. «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. Έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει», είπε ο Άρης Σοϊλέδης αφήνοντας αιχμές για τον Τάκη. «Φοβάται να πει την αλήθεια. Υποτιμά συνανθρώπους του. Ειρωνεύεται, έπαρση, εγωπαθής. Ο Άρης ήρθε με τσαμπουκά, υποτιμώντας τον ανδρισμό μου και με είπε αγοράκι. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος. Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί ανάγωγα σήμερα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο», είπε από μεριάς του ο Τάκης. «Πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που μιλάει. Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα. Με αυτόν εδώ. 30 χρόνια έχω καριέρα να με ξεφτιλίσει αυτός; Σκουπίδι!», είπε στον Τάκη ο οποίος απάντησε «Σκουπίδι είσαι εσύ, νούμερο». Άνθρωποι της παραγωγής μπήκαν στο συμβούλιο του νησιού για να τους χωρίσουν, με τα εν λόγω στιγμιότυπα να γράφουν ιστορία στο «Survivor».