MEDIA

Backstage στο Gala του My Style Rocks - Φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο

Backstage στο Gala του My Style Rocks - Φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο

Το σημερινό Gala του My style rocks θα έχει ενδιαφέρον για τις fashionistas

Το «My style rocks», η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται τις διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Κάθε Gala αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση για τις διαγωνιζόμενες που βάζουν τα δυνατά τους για να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό στο «My style rocks». Πόσο εύκολο είναι αυτό, βέβαια, όταν το θέμα είναι «Avant Garde»;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης έχουν υψηλές απαιτήσεις, αναγνωρίζουν ωστόσο τη δυσκολία του εγχειρήματος στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που θα προβληθεί στις 18.00.

Ποιες διαγωνιζόμενες θα ανταποκριθούν καλύτερα στο ζητούμενο και ποιες θα απογοητεύσουν παρουσιάζοντας εικόνες υποδεέστερες των δυνατοτήτων τους;

Μία fashionista θα καταφέρει να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία παίρνοντας και την επιταγή των 2.500 ευρώ την ώρα που τρεις διαγωνιζόμενες θα βρεθούν πολύ κοντά στην αποχώρηση. Ποια θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού;»

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: «Δίκασε» ο Κουδουνάρης - «Πιο πολύ σάλιο από αυτό δεν πρέπει να αφιερώσουμε»

My Style Rocks: Σταμάτησαν τα γυρίσματα λόγω σοβαρού ατυχήματος του Δημήτρη Σκουλού

My Style Rocks: «Έλιωσαν» στα γέλια οι κριτές με παίκτρια - «Ήθελα να βγαίνουν και από εδώ τρίχες»