MEDIA

Survivor All Star Spoiler 26/3: Ο Γιώργος Λιανός «παγώνει» τους παίκτες με τη νέα ανακοίνωση

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός «παγώνει» τους παίκτες με τη νέα ανακοίνωση
Glomex

Μπορεί να έχουν περάσει 3 μήνες από την έναρξη του Survivor όμως ο Survivor All Star ξέρει πως να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το Survivor All Star λένε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών μιας και δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει μέχρι στιγμής. Απόψε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο Γιώργος Λιανός θα συναντήσει τους παίκτες από τις δύο ομάδες σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού από το οποίο θα προκύψουν και οι νέες ομάδες. «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί», ακούγεται να ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Απόψε θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να χωρίζονται από την αρχή σε δύο νέες ομάδες.

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση - Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor All Star: Πώς προστατεύεται η Μαριαλένα στη νέα της ομάδα - Δεν κινδυνεύει να βγει υποψήφια

Survivor All Star - Spoiler: Ανατροπή! Άλλαξαν οι ομάδες και βγαίνει υποψήφια - Ποιοι κερδίζουν