MEDIA

Survivor All Star Spoiler 26/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor All Star Spoiler 26/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη πρώτη ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος
Glomex

Survivor All Star Spoiler 26/3: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star θα μπουν στο στίβο μάχης για πρώτη φορά με τη νέα τους σύνθεση, πριν καν προλάβουν να αφομοιωθούν μεταξύ τους. Στο σημείο αυτό σας έχουμε όλες τις εξελίξεις του αγώνα και το αποτέλεσμα του πρώτου συμβουλίου και της υποψηφιότητας προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός πριν από τον αγώνα ασυλίας συγκάλεσε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε τη σημαντική αλλαγή που ήρθε πιο σύντομα από ό,τι περίμεναν όλοι για τους Μαχητές και τους Διάσημους. «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί», τους είπε ο παρουσιαστής. Ενώ αμέσως μετά ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση των ομάδων.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο διαφορετικές ομάδες και χωρίστηκαν κάποιες παρέες που είχαν προβληματίσει για τα «μαγειρέματα» που έκαναν. Έτσι προέκυψαν οι νέοι Διάσημοι και Μαχητές του Survivor All Star.

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Στον αγώνα ασυλίας που θα δούμε απόψε νικητές είναι οι κόκκινοι αφού κάνουν το 1-0. Οι νέοι μπλε χάνουν την ασυλία και ό,τι την συνοδεύει. Στο τέλος του επεισοδίου ψηφίζουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση, ο οποίος είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Νέο εξώδικο της Ασημίνας στον Ατζούν

Survivor All Star: Ποιος κρύβεται πίσω από τα spoilers

Survivor All Star Spoiler 26/3: Ο Γιώργος Λιανός «παγώνει» τους παίκτες με τη νέα ανακοίνωση