MEDIA

Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η ανακοίνωση του Λιανού για δύο παίκτες που θα φέρει θύελλα

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι νέες ομάδες ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό στο Survivor All Star και οι νέες ανακατατάξεις έφεραν και νέα δεδομένα στις δύο παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης είδαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων.

Κλάματα και σοκαρισμένα βλέμματα

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις αλλαγές.

Οι νέες ομάδες

Οι ομάδες μετά το... ανακάτεμα της τράπουλας:

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο ομάδες που κάπως χώρισαν τις κλίκες, έφεραν όμως κοντά το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη - Μαριαλένα.

Νικητές οι Κόκκινοι

Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία με τις νέες συνθέσεις των ομάδων.

Νικητές ήταν οι Κόκκινοι, μετά την πανωλεθρία των Μπλε στα δεύτερα "ματσαρίσματα".

Στη συνέχεια οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν με τα καινούρια δεδομένα έναν παίκτη ή μία παίκτρια προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Η πρώτη υποψήφια

Από την ψηφοφορία, την πρώτη ύστερα από την δημιουργία των δύο νέων ομάδων, πρώτη υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου «για αγωνιστικούς λόγους» σύμφωνα με τους συμπαίκτες της…

Εκρηκτικό το επεισόδιο της Δευτέρας

Tο Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Μπορεί όλοι οι τηλεθεατές να είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στην ανακατάταξη των ομάδων και τους νέους Διάσημους και Μαχητές, όμως στον Άγιο Δομίνικο έχουν συμβεί περιστατικά, που θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τρέιλερ για το σημερινό (Δευτέρα 27/3) επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα απουσιάζουν γιατί έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. «Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση», σύμφωνα με τον παρουσιαστή

Spoiler

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν θέλουν τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση να είναι ένα βήμα εκτός παιχνιδιού. Για έναν από τους δύο η αποβολή ίσως είναι οριστική...

Το spoiler θέλει τους δύο παίκτες να μην κατηγορούνται για τις ίδιες παραβάσεις, οι οποίες είναι χρηματισμός, έμμεση επικοινωνία με Ελλάδα, άμεση επικοινωνία με ντόπιο κάτοικο αλλά και κλοπή φαγητού. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν αφορούν και τους δύο παίκτες. Μάλιστα, όπως ακούγεται, η τιμωρία της αποβολής αφορά μόνο έναν παίκτη, ο οποίος έχει και τις βαρύτερες κατηγορίες εις βάρος του.

Ποιον από τους δύο παίκτες βαραίνουν περισσότερο οι κατηγορίες και ποιος θα φύγει από το παιχνίδι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν όντως ισχύει το spoiler, οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

Να θυμίσουμε ότι για παράβαση κανονισμών του παιχνιδιού είχαν αποβληθεί στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης εθεάθησαν με κινητά τηλέφωνα στη ζούγκλα. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για τέτοιου είδους παράβαση ή κάτι άλλο, όμως το σίγουρο είναι πως αν ισχύει το παραπάνω spoiler, τότε σίγουρα επικρατήσει ένας μικρός χαμός στον Άγιο Δομίνικο...

Μένει να δούμε αν όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν θα βγουν αληθινές.