MEDIA

Survivor All Star: Τρία σενάρια μετά την αποβολή Γκότση, Πιλίδη – Πώς εμπλέκεται ο Σάκης Κατσούλης

Survivor All Star: Τρία σενάρια μετά την αποβολή Γκότση, Πιλίδη – Πώς εμπλέκεται ο Σάκης Κατσούλης
Instagram

Survivor All Star: Τον τρόπο να επαναφέρει την ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες αναζητά ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μόνο με το… αγωνιστικό σκέλος δεν ασχολούνται τις τελευταίες ώρες στην παραγωγή του Survivor All Star. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το παιχνίδι, καθώς φέρονται να έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες – διαφορετικούς ο καθένας – και έτσι θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Όπως ακριβώς, δηλαδή, είχε συμβεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Το μέγα ερώτημα, τώρα, είναι το πώς θα διαμορφωθούν εκ νέου οι δύο ομάδες καθώς η διαφορά δυναμικότητας πλέον είναι ιδιαίτερα εμφανής. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα κερδίσουν ακόμα μία ασυλία με τους μπλε να παραπαίουν αγωνιστικά χάνοντας δύο από τους κορυφαίους παίκτες όχι μόνο της ομάδας τους, αλλά και του παιχνιδιού συολικά.

Το πώς, όμως, θα καταφέρει ο Ατζούν να καλύψει τα μεγάλα, αγωνιστικά, κενά που θα αφήσουν για τους μπλε στο Survivor All Star οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης είναι το ζητούμενο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τα σενάρια που διακινούνται είναι τρία, με τα δύο εξ αυτών να θεωρούνται πιο εφικτά. Αναλυτικά:

  1. Πρώτο σενάριο, αλλά με τις λιγότερες πιθανότητες, είναι να μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι. Το γεγονός, όμως, ότι δύσκολα μπορούν να βρεθούν παίκτες με την αγωνιστικότητα και τη δυναμική των Γκότση, Πιλίδη, εξασθενεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
  2. Το δεύτερο σενάριο, αφορά στην επαναφορά του Ηλία Μπόγδανου στους Μαχητές, έτσι ώστε να αποτελεί το αντίπαλον δέος για τον Σάκη Κατσούλη και τους Διάσημους.
  3. Στο τρίτο σενάριο, αντιστρέφονται οι ρόλοι και ο Σάκης Κατσούλης είναι πιθανό να πάει στους Μαχητές για να αποτελεί τον ισχυρό – αγωνιστικά – πόλο απέναντι στους Διάσημους.