MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Πότε τελειώνει η εκπομπή για τη φετινή σεζόν

Ράδιο Αρβύλα: Πότε τελειώνει η εκπομπή για τη φετινή σεζόν

Ράδιο Αρβύλα: Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους για φέτος.

Είναι «κανόνας» για τον Αντώνη Κανάκη και την τηλεοπτική του παρέα να ξεκινούν αρκετά αργότερα από τους υπολοίπους τη σεζόν και να αποχαιρετούν νωρίτερα από το συνηθισμένο. Έτσι λοιπόν και φέτος, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα ρίξουν αυλαία το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα ολοκληρώσει την πορεία της την Πέμπτη 6 Απριλίου ενώ το «Βινύλιο» την Παρασκευή 7 Απριλίου.

«Μην ξεχνάτε, είμαστε στις τελευταίες εβδομάδες εκπομπών. Θέλουμε 2 εβδομάδες λέμε, αλλά πλέον δεν είναι δυο. Μας έχουν μείνει 5 εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα”, η αυριανή και άλλες 4 την επόμενη εβδομάδα και 2 εκπομπές “Βινύλιο” πριν να φτάσουμε στο Πάσχα και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για εμάς! Η πρώτη εκπομπή “Βινύλιο” είναι αυτήν την Παρασκευή», ανάφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Πέμπτης.

Όσον αφορά στα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν τις προαναφερθείσες εκπομπές; Τη Μεγάλη Εβδομάδα, τουλάχιστον, θα προβληθεί η δραματική σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» ενώ θα ακολουθήσει η θρησκευτική παραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής σειρά στηv ιστoρία της τηλεόρασης είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα - τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

Σχετικές ειδήσεις

Αντώνης Κανάκης: Πότε ρίχνει αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα» για τη σεζόν

Ντέπυ Γκολεμά κατά Αντώνη Κανάκη: «Καλά θα κάνει να… τσουβαλιαστεί ο ίδιος, για να ξεμπερδεύουμε»

Εκτός αέρα το Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη