MEDIA

Survivor All Star: Πήραν τα πάνω τους οι Μπλε και χτίζουν σερί – Δάκρυα για την αποχώρηση της Ελένης

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Τέλος το παιχνίδι για την Ελένη Χαμπέρη. Το το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor All Star παρακολούθησαν ακόμα μια αποχώρηση.

Η καλή διάθεση επέστρεψε στην ομάδα των Mπλε, μετά την προχθεσινή τους νίκη στον στίβο μάχης του Survivor Αll Star εναντίον των Διασήμων αλλά και μετά τα παιχνίδια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί που οι παίκτες διεκδίκησαν φαγητό μέσω δημοπρασίας.

«Το παιχνίδι με τον Ατζούν μοναδικό για ακόμα μία φορά, έκανα καλό deal. Σουβλάκι κοτόπουλο στον Άγιο Δομίνικο ποιος θα μου έλεγε ότι θα φάω;», είπε ο Μάριος Πρίαμος για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατζούν.

«Εγω φυσικά δεν την πάτησα όπως την άλλη φορά, έπαιξα όλα τα λεφτά για δύο ψωμάκια με λίγο τυρί μέσα γιατί δεν ήθελα να μείνω νηστικός για ακόμα μία φορά», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Οργή για τον Μπάρτζη

Με τον Νίκο Μπάρτζη τα έχει βάλει η κόκκινη ομάδα καθώς ο τραυματισμός του παίκτη στο πόδι του φαίνεται πως δεν έχει πείσει τους παίκτες της.

Ο Γιώργος Κόρομι, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε ότι δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς του παίκτη της αντίπαλης ομάδας ότι δεν αγωνίστηκε, λόγω του τραυματισμού του.

«Μια τέλεια ημέρα ξημέρωσε, όμως η χθεσινή δεν ήταν ωραία, γιατί χάσαμε το έπαθλο επικοινωνίας, σε έναν αγώνα που ήταν για εμάς. Ήταν ποδοσφαιρικός κι έχουμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Κόρο.

«Και δυστυχώς, χάσαμε στο flag race. Φτάσαμε εκεί κι έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος όπως φαίνεται, μας κοροϊδεύει όλους μες στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα με το πόδι του, που όπως λέει, δεν το σεβάστηκε η ομάδα του και μετά είπε ότι δεν το έχει στον στόχο, αλλά μετά τα έβαλε με εμάς που δεν σεβαστήκαμε καθόλου την υγεία του και τον διαλέξαμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα συμφώνησε και εκείνη με τα λεγόμενά του, εξηγώντας στην κάμερα του Survivor All Star πως αν όντως το πόδι του πονούσε τόσο, δεν θα αγωνιζόταν ούτε στον προηγούμενο στίβο μάχης, που απαιτούσε πολλή δύναμη στα πόδια.

Ο Σάκης απαιτεί από τον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό. Φτάνοντας στον στίβο μάχης, η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίστηκε, με τη δεύτερη να κάνει λόγο για body shaming.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Μαρτίκα: «Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», με τον ίδιο να τονίζει πώς είναι απλά μια λαϊκή έκφραση και τίποτα παραπάνω.

«Δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο σε καμία περίπτωση, γιατί είναι αυτός ο οποίος βγαίνει μπροστά και υπερασπίζεται τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε σε καμία περίπτωση και πιστεύω δεν πρέπει να λέγονται τέτοια λόγια όταν κάποιος δεν είναι μπροστά», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δεύτερη σερί νίκη για τους Μπλε

Το βράδυ της Πέμπτης, στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το επάθλου φαγητού.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-7. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους "Μαχητές".

Η αποχώρηση

Στο συμβούλιο αποχώρησης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη 12η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη, λίγο πριν την αποχώρηση της δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω».

Από την άλλη ομάδα, απαρηγόρητη στον άκοσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού ήταν η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.