MEDIA

Λιανός - «Survivor All Star»: Ρεπόρτερ ελληνικής εκπομπής πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες

Λιανός - «Survivor All Star»: Ρεπόρτερ ελληνικής εκπομπής πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες

Survivor All Star: «Ο Ατζούν φώναξε τους παίκτες στο σπίτι του για να τηρήσουν όλοι τη συμφωνία που είχαν κάνει και φεύγοντας κάποιοι πήραν πράγματα από το σπίτι του», αποκάλυψε ο παρουσιαστής

O παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός, αποκάλυψε τι πραγματικά ισχύει για το βίντεο του 2021, που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, και στο οποίο φαίνεται η παραγωγή να δίνει φαγητό στους παίκτες.

Όπως είπε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, «πρέπει να κάνω κάποιες διευκρινίσεις, γιατί γίνεται τον τελευταίο καιρό μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του παιχνιδιού από αρκετές εκπομπές. Ως προς τις αποβολές των παικτών, να διευκρινίσουμε ότι η τιμωρία είναι απόφαση όλων των παικτών. Αν ήταν ένα κανονικό Survivor και όχι το ‘’All Star’’ θα ήμασταν υπέρ της τιμωρίας.

Το δεύτερο θέμα στο οποίο θα ήθελα να σταθώ είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει παίκτες από το παιχνίδι του 2021 να τρώνε κάτω από μια τέντα. Είμαστε υποχρεωμένοι σαν παραγωγή -επειδή δεν τους γυρίσαμε στην παραλία να μαγειρέψουν- να τους προσφέρουμε φαγητό. Να δίνουμε στους παίκτες υδατάνθρακα και πρωτεΐνη. Είδα άλλη ερμηνεία από εκπομπή και αυτό με στενοχώρησε πάρα πολύ».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις, που κάποιες είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν αρκετά τις επόμενες ώρες… Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι κάνει τη συγκεκριμένη παρέμβαση, όχι γιατί νιώθει θιγμένος, αλλά για τους συνεργάτες του. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να τους ‘’κράζει’’ χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Νιώθω την ανάγκη να μπω μπροστά για τους συνεργάτες μου. Μην κατηγορείτε ανθρώπους χωρίς στοιχεία. Μην είστε χαιρέκακοι, γιατί μιλάτε για ανθρωποφαγία μέσα στο παιχνίδι, αλλά η ανθρωποφαγία είναι εκεί έξω.

Επίσης, κάποιες εκπομπές έστειλαν και ρεπόρτερ εδώ για να κάνουν ρεπορτάζ. Υπήρξε άνθρωπος που μετά από δύο μήνες πιάστηκε να παίρνει λεφτά από παίκτες. Ο Ατζούν φώναξε τους παίκτες στο σπίτι του για να τηρήσουν όλοι τη συμφωνία που είχαν κάνει και φεύγοντας κάποιοι πήραν πράγματα από το σπίτι του», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Σχετικές ειδήσεις