MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα μπουν οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Κυριακής.

Στη σκιά της αποβολής του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, που εξακολουθεί να απασχολεί τόσο τους παίκτες που συνεχίσουν στο Survivor All Star όσο κι αυτούς που αποχώρησαν ή δεν πήγαν καν στον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στον στίβο μάχης του νησιού.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (2/4) κόκκινοι και μπλε θα παλέψουν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και η μάχη αναμένεται σκληρή. Οι Διάσημοι την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν το 3-0 στις ασυλίες, όμως, έχασαν δύο συνεχόμενα ματς στα έπαθλα της εβδομάδας. Οι Μαχητές θέλουν να ανακάμψουν καθώς είδαν την Ελένη Χαμπέρη να αποχωρεί από την τετράδα των υποψηφίων που προερχόταν αποκλειστικά από την ομάδα τους.

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, λοιπόν, θα υπάρξει αρκετή ένταση αλλά και πάλι οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα βρουν τον τρόπο και θα νικήσουν τους Μαχητές. Ως εκ τούτου, οι μπλε είναι αυτοί που θα πάνε με αναμμένες δάδες στο Συμβούλιο του Νησιού και θα κληθούν να ψηφίσουν γιατον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός, σύμφωνα με τα spoilers, δεν θα είναι άλλος από την Ελευθερία Ελευθερίου, όπως είχε συμβεί δηλαδή και την προηγούμενη εβδομάδα…