MEDIA

Αποκάλυψη στο Survivor! Από το σπίτι του Exathlon έκλεβαν φαγητό οι παίκτες

Αποκάλυψη στο Survivor! Από το σπίτι του Exathlon έκλεβαν φαγητό οι παίκτες

Το εταίρο ριάλιτι της εταιρίας του Ατζούν, Exathlon, είναι η πηγή φαγητού για τους παίκτες του Survivor

Όλο και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται για το Survivor και το κλέψιμο φαγητού των παικτών.

Σύμφωνα με το Open Weekend οι παίκτες έκλεβαν φαγητό από το σπίτι του Exathlon ακόμα και από τα σκουπίδια της παραγωγής. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα παρουσίασε σε χάρτη το μέρος που έμεναν και αγωνίζονταν οι αθλητές του παιχνιδιού, το οποίο ήταν πάρα πολύ κοντά στα αγωνίσματα και τις καλύβες των Survivors.

«Τους παίκτες του Exathlon όπως και των άλλων Survivor επειδή έχουν ειδικά φορτηγά που κινούνται που γράφουν Exathlon και είναι μπλε ή κόκκινα, τους βλέπαμε συνέχεια και βλέπαμε και τα μέρη. Οι πίστες του Exathlon είναι δίπλα από τις πίστες του Survivor. Πολύ δύσκολες και πολύ απαιτητικές [...] Τους είχα δει και στο ξενοδοχείο όταν έφυγα από το Survivor έζησα πέντε μέρες μόνο με παίκτες του Exathlon.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor 2022.

Στο παιχνίδι «αδερφάκι» του Survivor οι παίκτες έμεναν μια εβδομάδα σε σπίτι και μια εβδομάδα σε παραλία. Αυτά ήταν στα 300 μέτρα. «Από τα πρόχειρα καταλύματα ακούγαμε το αγώνισμα του Exathlon» είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι παίκτες του Exathlon έχουν και εκείνοι περιορισμένοι τροφή αλλά επιβραβεύονται περισσότερο σε θέμα φαγητού σε σχέση με το ελληνικό Survivor.