MEDIA

Τηλεθέαση: Το «IQ 160» του STAR ζορίζει τον ανταγωνισμό - Τα πάνω κάτω στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: Το «IQ 160» του STAR ζορίζει τον ανταγωνισμό - Τα πάνω κάτω στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: Το STAR, με μία κίνηση ματ, βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν τα βράδια της Κυριακής

Το STAR επένδυσε, το δεύτερο μισό της σεζόν, στη μυθοπλασία και τα στελέχη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά για την εν λόγω επιλογή. Οι τηλεθεατές αποδεικνύουν και πάλι ότι «αγκαλιάζουν» τις σειρές κι έτσι το κανάλι της Κηφισιάς κερδίζει τις εντυπώσεις στη βραδινή ζώνη της Κυριακής.

To «ΙQ160», με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή, τερμάτισε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 18,2%. Στο σύνολο η σειρά του STAR έκανε 15,7% και βρέθηκε πίσω από τις υπόλοιπες παραγωγές, με υψηλά ωστόσο ποσοστά αναλογικά με τον ανταγωνισμό.

«Η Γη της Ελιάς» του MEGA, από τις 21.00 έως τις 22.50, άγγιξε το 16,8% στους τηλεθεατές 18-54 και 24,4% στο σύνολο. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, που έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, κερδίζει ένα μεγάλο μερίδιο του κόσμου λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων.

Το «Μαύρο Ρόδο», του ίδιου σταθμού, που παίρνει το lead in, έκανε 14,8% στο δυναμικό κοινό και 19,1% στο σύνολο. Το MEGA έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία δυνατή ζώνη με σίριαλ, που αποφέρει καρπούς στους πίνακες της Nielsen.

Βράδυ Κυριακής, όμως, χωρίς «Survivor All Star», δεν γίνεται! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 17,9% στους τηλεθεατές 18-54 και 19,8% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, το σίριαλ του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σημείωσε 9,5% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1 άγγιξε το 17,4% στο σύνολο και το 17,7% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στη late night; Το «After Dark» του OPEN περιορίστηκε στο 4,3% στο σύνολο και στο 4% στο δυναμικό κοινό, ενώ η «Αυτοψία» του ALPHA 7% και 6,6% αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις

Οι σειρές ξεκινούν με δυνατά επεισόδια την εβδομάδα - Spoilers που ιντριγκάρουν

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το κεντρικό δελτίο του Open

Τηλεθέαση: Με πεσμένα φτερά το Survivor – Στην κορυφή ο Σασμός