MEDIA

Survivor All Star - Spoiler 4/4: Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες - Τι θα κάνει η παραγωγή

Survivor All Star - Spoiler 4/4: Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στις ομάδες - Τι θα κάνει η παραγωγή

Survivor All Star - Spoiler 4/4: Νέο αδιέξοδο για τις ομάδες μετά τις αποχωρήσεις - Τι θα κάνει η παραγωγή

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ο κόσμος που βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει να κουράζεται με όλες τις αποκαλύψεις που αφορούν σε «κλοπές» και ίντριγκες.

Η παραγωγή φέρεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς έχουν υπάρξει πολύ ηχηρές αποβολές με αποτέλεσμα να έχουν αποδυναμωθεί οι δύο ομάδες και τα «κουκιά» δεν βγαίνουν μέχρι τον Ιούλιο όπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα αν δεν αναλάβει δράση ο Ατζούν καθώς αν έχει επιβεβαιωθεί το spoiler ότι θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου ή έστω η Ρία Κολοβού, δηλαδή μία από τις δύο γυναίκες που είναι υποψήφιες απόψε, μαζί με τον Μαρτίκα και τον Μπάρτζη, τότε δημιουργείται αυτομάτως το δεδικασμένο της ασυλίας των τριών για τα άλλα τρια κορίτσια που θα μείνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Από αυτό το σημείο «κλέβουν» φαγητό οι παίκτες

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουν αποβληθεί τέσσερα άτομα από το Survivor όμως οι αποκαλύψεις από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κάποιοι έχουν βρει ένα μέρος που έχουν βρει πολλές φορές φαγητό χωρίς να τους πιάσουν.

Πρόκειται για το Exathlon που στεγάζεται σε απόσταση αναπνοής από το Survivor και το οποίο είναι επίσης ριάλιτι επιβίωσης, και τα δικαιώματα του έχει η Acun Medya.

Παίκτης μέσα από το παιχνίδι κάνει αναρτήσεις στο twitter;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, όχι απλά υπάρχει κινητό στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι μαθαίνουν τι γίνεται στην Ελλάδα, αλλά η κατάσταση έχει προχωρήσει τόσο που ένας από αυτούς έχει κάνει και ψεύτικο προφίλ στο twitter και απαντά σε διάφορα, υπερασπιζόμενος βέβαια πάντα τον εαυτό του!

Σύμφωνα με το Star δεν έχει εντοπιστεί ποιος είναι, γιατί ακόμα το ρεπορτάζ τρέχει αλλά φανταστείτε τι βόμβα θα σκάσει αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο!

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μαρτίκας: «Μία πανούργα Σταυρούλα πάντα χρειάζεται σε μια ομάδα»

Άρης Σοϊλέδης: Τα σχόλια για το Survivor All Star και ο γάμος με τη Μαρία Αντωνά

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Νιώθω ότι είμαι βάρος, δεν ήθελα να προσβάλω την Ρία»