MEDIA

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «φωτογραφίζει» τον παίκτη που τουιτάρει από το νησί

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «φωτογραφίζει» τον παίκτη που τουιτάρει από το νησί

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδωσε μερικά στοιχεία για τον παίκτη που πραγματοποιεί αναρτήσεις στο twitter ενώ διαγωνίζεται στο Survivor All Star

Για την εμπερία της από το Survivor All Star μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την πρώην παίκτρια να περιγράφει ένα τοξικό κλίμα στον Άγιο Δομίνικο.

«Τρομακτική εμπερία. Ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Είναι φουλ τοξικό», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ύστερα εκτόξευσε «πυρά» κατά του Νίκου Μπάρτζη και τον κατηγόρησε για ψέματα σχετικά με την υπόθεση που οδήγησε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα: «Κάποια πράγματα είναι σχεδιασμένα και αναφέρομαι ξεκάθαρα στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος υπέδειξε τα δύο κορίτσια για φαγητό, κινητό, για τσιγάρα.... Ενώ η Κατερίνα πριν μπει στο Survivor είχε πνευμονία και ούτε άγγιζε το τσιγάρο. Όλο δηλαδή ένα ψέμα».

«Είναι ικανός ο Νίκος Μπάρτζης να κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά; Μήπως πίσω από το Νίκο Μπάρτζη υπάρχει ένα άλλο μυαλό που τα έχει στήσει όλα αυτά», πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε μάλιστα για το ενδεχόμενο να υπάρχει όντως παίκτης που τουιτάρει συνεχώς μέσα από το παιχνίδι και σύμφωνα με όσα είπε η Ευρυδίκη υπάρχουν δύο πιθανά άτομα: «Τον έναν τον έχω ακόμα πιο ψηλά στο βαθμό να τουιτάρει αν κρίνω από τον χαβαλέ και το χιούμορ που τον διακατέχει... είπα αρκετά έτσι;».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (6/4): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού – Ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor All Star: Έχουν κοκτέιλ στον Άγιο Δομίνικο; Η πιθανή «γκάφα» του Κόρο

ΣΚΑΪ: Τα πρότζεκτ που συζητιούνται για την επόμενη χρονιά - Τι γίνεται με το Survivor