MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Μεγάλης Εβδομάδας

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της Μεγάλης Εβδομάδας

Η παραγωγή του Survivor All Star προσπαθεί να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου οι Μαχητές να δουν μια άσπρη μέρα - Άραγε θα πετύχουν τα σχέδια των μεταγραφών;

Η απόφαση του Ατζούν να στείλει τον Ηλία Μπόγδανο, τη Σταυρούλα Χρυσαείδη στους Μαχητές και να πάει τη Μελίνα Μεταξά στους Διάσημους είναι μια προσπάθεια προκειμένου να έρθει ξανά ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και... αύξηση στα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως όλα δείχνουν η αλλαγή αυτή μάλλον θα είναι για καλό αφού οι Διάσημοι θα νιώσουν αποδυναμωμένοι και οι Μαχητές ενισχυμένοι.

Αν και η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star θα είναι λειψή, την Κυριακή των Βαίων θα προβληθεί κανονικά νέο επεισόδιο για τον πρώτο αγώνα ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Το «Survivor All Star» θα κάνει ένα μικρο διάλειμμα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Έτσι λοιπόν στον στίβο μάχης μετά από αρκετό καιρό οι Διάσημοι θα χάσουν και οι Μαχητές θα πανηγυρίσουν μετά το σερί ηττών. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες διαρροές όλα δείχνουν ήττα και στο αγώνισμα της Μεγάλης Δευτέρας, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Survivor All Star: «Κλείδωσε» το πάρτι της ένωσης

Τρεις μήνες τηλεοπτικής πορείας έχει συμπληρώσει το «Survivor All Star» στη μικρή οθόνη και δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποδειχτεί στο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί, με την παραγωγή βεβαίως να επιφυλάσσει ακόμη πολλές εκπλήξεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Παρτσώλης, στο «Πρωινό Μας», έχει οριστικοποιηθεί το πότε θα δούμε το πάρτι της ένωσης. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, τη Μεγάλη Δευτέρα τον δεύτερο ενώ τη Μεγάλη Τρίτη -στο τελευταίο επεισόδιο για την εβδομάδα- τον αγώνα επάθλου. Μάλιστα, δεν θα δούμε αποχώρηση όπως ήδη είχαμε αναφέρει.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες οι παίκτες θα επιλέξουν και τα τραγούδια τους. Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα τραγουδήσουν και μετά το πάρτι θα μένουν στις ίδιες καλύβες. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Μπλε και Κόκκινοι με την τράπουλα να ανακατεύεται και νέες συμμαχίες να χτίζονται. Το εν λόγω πάρτι σηματοδοτεί και μία νέα περίοδο για τους All Star παίκτες καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο τελικός πλησιάζει και το παιχνίδι «σκληραίνει»!