MEDIA

Survivor All Star: Ανατροπή με την αποχώρηση - Γιατί από αύριο δεν φεύγει κανείς!

Survivor All Star: Ανατροπή με την αποχώρηση - Γιατί από αύριο δεν φεύγει κανείς!

Survivor All Star  Όλο ανατροπές το ριάλιτι επιβίωσης....

Τρεις μήνες τηλεοπτικής πορείας έχει συμπληρώσει το «Survivor All Star» στη μικρή οθόνη και δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποδειχτεί στο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ και του Ατζούν Ιλιτζαλί, με την παραγωγή βεβαίως να επιφυλάσσει ακόμη πολλές εκπλήξεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Παρτσώλης, στο «Πρωινό Μας», έχει οριστικοποιηθεί το πότε θα δούμε το πάρτι της ένωσης. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, τη Μεγάλη Δευτέρα τον δεύτερο ενώ τη Μεγάλη Τρίτη -στο τελευταίο επεισόδιο για την εβδομάδα- τον αγώνα επάθλου. Μάλιστα, δεν θα δούμε αποχώρηση όπως ήδη είχαμε αναφέρει.

Το «Survivor All Star» θα κάνει ένα μικρο διάλειμμα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες οι παίκτες θα επιλέξουν και τα τραγούδια τους. Όπως γίνεται κάθε χρόνο, οι συμμετέχοντες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα τραγουδήσουν και μετά το πάρτι θα μένουν στις ίδιες καλύβες. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως Μπλε και Κόκκινοι με την τράπουλα να ανακατεύεται και νέες συμμαχίες να χτίζονται. Το εν λόγω πάρτι σηματοδοτεί και μία νέα περίοδο για τους All Star παίκτες καθώς αντιλαμβάνονται ότι ο τελικός πλησιάζει και το παιχνίδι «σκληραίνει»!

Να σημειωθεί ότι, στα επόμενα επεισόδια, τρεις παίκτες αλλάζουν ομάδα στο «Survivor All Star». Ο Ηλίας Μπόγδανος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Μελίνα Μεταξά θα αποχωριστούν τους φίλους τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα φεύγουν από τους διάσημους και θα πάνε στους μαχητές και η Μελίνα πηγαίνει στους Κόκκινους. Ο λόγος της απόφασης της παραγωγής είναι άγνωστος, όμως πολλοί λένε ότι γίνεται για να υπάρχει ισορροπία στη δυναμική των ομάδων καθώς εδώ και μέρες οι Μπλε χάνουν συνεχώς.