MEDIA

Survivor All Star: Νέες μετακινήσεις στις ομάδες - Συμβούλιο «φωτιά» και σκληρή μάχη για την ασυλία

Survivor All Star: Νέες μετακινήσεις στις ομάδες - Συμβούλιο «φωτιά» και σκληρή μάχη για την ασυλία
Glomex

Survivor All Star: Ένα εκρηκτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε από την συχνότητα του ΣΚΑΪ

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor All Star λίγο πριν μας αποχαιρετίσει για το Πάσχα, αφού στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες θα ζήσουν ανατροπές με τη βδομάδα να προμηνύεται διαφορετική από όλες τις απόψεις.

Ένα εκρηκτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την μεγάλη έκπληξη να έρχεται από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος λίγο πριν το αγώνισμα της ασυλίας ανακοινώνει μία μεγάλη αλλαγή και αυτή δεν είναι άλλη από νέες μετακινήσεις μεταξύ των ομάδων.

Λόγω της αποβολής του Γιώργου Πιλίδη και του Ηλία Γκότση η ομάδα των Μπλε αποδυναμώθηκε αρκετά, έτσι η παραγωγή θέλει να φέρει πάλι τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων και κάποιοι από τους Κόκκινους θα μεταφερθούν στην παραλία των Μαχητών.

Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένουν στους Κόκκινους, ωστόσο δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των Διασήμων που μεταφέρονται στους μπλε.

Οι ανατροπές δεν τελειώνουν εκεί όμως, καθώς ο Κόρο δηλώνει φανερά απογοητευμένος από τον πρώην φίλο του Γιώργο Ασημακόπουλο, για τον οποίο λέει: «Δεν περίμενα να με πουλήσει έτσι. Δυστυχώς από την αρχή του παιχνιδιού έχει δείξει έναν άλλον εαυτό από αυτόν που ήξερα».

Νέες φασαρίες θα έρθουν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου ο Τάκης νιώθει απίστευτα αδικημένος και ουρλιάζει «Δεν μπορώ αφήστε με. Τι άλλο να κάνω εδώ πέρα τι άλλο να κάνω».

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Η αλλαγή που γίνεται στις ομάδες πάντως μάλλον για καλό είναι, καθώς οι μπλε νοιώθουν ενισχυμένοι, ενώ οι κόκκινοι θα βρεθούν να νοιώθουν αποδυναμωμένοι.

Έτσι, στον στίβο μάχης μετά από αρκετό καιρό φαίνεται πως οι μπλε θα πανηγυρίσουν αφού οι κόκκινοι θα γνωρίσουν την ήττα.

Το «Survivor All Star» θα κάνει ένα μικρο διάλειμμα και θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα παρακολουθήσουμε τρεις αγώνες ασυλίας, μία αποχώρηση και θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.