MEDIA

Survivor All Star: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου
Glomex

Survivor All Star: O Μάριος Πρίαμος ευχαρίστησε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας ξεκίνησε χωρίς την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη εβδομάδα. Λίγο πριν αποχωρήσει όμως από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η τραγουδίστρια πρόδωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του παιχνιδιού τον Κύπριο παίκτη.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε την συγκεκριμένη δήλωση στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής λέγοντας: «Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

«Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπώ αυτό το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω. Αν το θέλει λοιπόν ο κόσμος, πρώτα ο Θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό που έχω στο μυαλό μου» συμπλήρωσε, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία - Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες μοιράζονται ξανά και αφήνουν πίσω τους φίλους τους. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μετακινηθούν στους Μπλε, ενώ η Μελίνα Μεταξά θα βρεθεί στους Κόκκινους. Παράλληλα ο Γιώργος Κόρομι νιώθει απογοητευμένος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είναι σε αντιπαράθεση με όλους, νιώθοντας πικρία και απογοήτευση.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι «εκρήξεις» είναι απανωτές…

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζουν οι Μπλε, που σπάνε έτσι μετά από καιρό το νικηφόρο σερί των Κόκκινων. Έτσι οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Κόκκινων θα στείλει στον τάκο δύο υποψήφιους καθώς προκύπτει ισοψηφία στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ως εκ τούτου, στον τάκο θα δούμε να βγαίνουν απόψε ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Μαρτίκας σε Μπάρτζη: «Τέτοιον πανεπιστήμονα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Survivor All Star: Πηλίδης για Καραγκούνια - «Ό,τι κάνει είναι ρόλος, μας έχει ζαλίσει»

Survivor All Star - Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πρέπει να το βρούν τα κορίτσια αλλιώς θα τρώμε καρύδα»