MEDIA

Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα «πηγαδάκια» - «Έφυγε η Ελευθερία, είναι ένα δώρο να συνεχίσουμε»

Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα «πηγαδάκια» - «Έφυγε η Ελευθερία, είναι ένα δώρο να συνεχίσουμε»
Glomex

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλά για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Έστησαν «πηγαδάκια» οι παίκτες του Survivor All Star έπειτα από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου. Σύμφωνα με την Μπλε ομάδα η παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο συμβούλιο του «Survivor All Star» αποτελούσε τον πιο αδύναμο «κρίκο».

Ανάμεσά στους παίκτες που σχολίασαν την αποχώρηση ήταν και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δήλωσε για την αποχώρησή της: «Το “ευχαριστώ” απέναντι στον κόσμο είναι τεράστιο, πρώτον γιατί παρέμεινα στο παιχνίδι ,δεύτερον γιατί το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει ελπίδα για την μπλε ομάδα. Έφυγε η Ελευθερίου Ελευθερίου και έμεινε η Ρία. Έφυγε μία από τις πιο χαμηλά αγωνιστικά παίκτριες του φετινού Survivors. Eυτυχώς ο κόσμος μας έδωσε ό,τι καλύτερο, ένα δώρο, ελπίδα για να συνεχίσουμε».

«Μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με αγώνα ασυλίας, όλοι έχουμε πει ότι δυνάμωσε η ομάδα αφού έφυγε η Ελευθερία, πρέπει να μπούμε δυναμικά, να κερδίσουμε τον γυναικείο αγώνα μπας και κερδίσουμε και δεν ψηφιστούμε», είπε στην κάμερα του Survivor η Μελίνα Μεταξά.

«Η δυναμική της ομάδας άλλαξε, έφυγε η Ελευθερία, «πρέπει να το βρούν τα κορίτσια αλλιώς έχουμε μόνο καρύδα να φάμε», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star - Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πρέπει να το βρούν τα κορίτσια αλλιώς θα τρώμε καρύδα»

Survivor All Star - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά πόσο δύσκολα πέρασα στο παιχνίδι»