MEDIA

ALPHA: Τα τηλεπαιχνίδια και τα σόου που θέλουν για την επόμενη χρονιά

Τηλεόραση
Unsplash

Τα σχέδια του ALPHA δεν περιορίζονται μόνο στη μυθοπλασία

Οι σειρές μπορεί να έχουν χαρίσει πρωτιές στον ALPHA, τις τελευταίες σεζόν, ωστόσο τα στελέχη θέλουν να ποντάρουν και σε ψυχαγωγικά πρότζεκτ-σόου με στόχο να διασκεδάσουν το κοινό.

Σκοπός, λοιπόν, είναι να επαναφέρουν το «Μεγάλο Παζάρι». Για όσους δεν θυμούνται, το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε την πορεία του το 1991 μέσα από το MEGA με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο οικοδεσπότης προσκαλούσε παίκτες και τηλεθεατές σε ένα πραγματικά Μεγάλο Παζάρι επί της μικρής οθόνης, στο οποίο η τύχη και το ρίσκο αποτελούσαν συνήθως τις μόνες «εγγυήσεις» μιας επιτυχημένης αγοράς. Κουρτίνα ένα ή δύο, ο Ζονγκ, και πολλά ακόμη τρικ, χάριζαν γέλιο και πολλά δώρα στο κοινό. Το παιχνίδι προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν, ενώ δεκατρία χρόνια αργότερα αναβίωσε ως «Το πιο Μεγάλο Παζάρι» στον ALPHΑ. Πριν από κάποια χρόνια μετακόμισε στον ΣΚΑΪ με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, χωρίς επιτυχία όμως.

Ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι που εξετάζεται είναι το «Password», που είχε παιχτεί κατά το παρελθόν με οικοδεσπότη τον Γιώργο Τσαλίκη. Οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τις λέξεις–κλειδιά και να διεκδικήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Βέβαιο θεωρείται ότι θα συνεχιστεί και το «Deal», αυτή τη φορά χωρίς τον Χρήστο Φερεντίνο. Οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν νέο πρόσωπο, κατά προτίμηση γυναίκα προκειμένου να μην υπάρξει σύγκριση.

Στον αστερισμό των σόου, το «Just the 2 of us» θα το ξαναδούμε τον Ιανουάριο του 2024. Όπως φαίνεται, το πρώτο μισό της χρονιάς, θα βγει στον αέρα το «Secret Song» με τη Ναταλία Γερμανού. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει, επιτέλους, ένα τόσο επιτυχημένο πρότζεκτ του εξωτερικού», είπε ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης για την παρουσιάστρια. Η ίδια η Ναταλία, πάντως, λίγο καιρό μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι, είχε παραδεχτεί ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συγκεκριμένη μουσική εκπομπή. Στο εξωτερικό έχει συνδεθεί με τον Νίκο Αλιάγα, που φημολογείται ότι θα κάνει ένα πέρασμα και από το ελληνικό. Όσον αφορά στους κανονισμούς, διάσημοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας στο πλατό και στήνεται γύρω από αυτούς μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά ένα μυστικό τραγούδι τους.